dissabte, 29 d’agost del 2009

EL “DESASTRE” DE CORREUS

Com es pot justificar, que una simple carta que no arriba a 20 grams, entregada amb caràcter d”urgent a l’oficina de Correus de Les Masies de Voltregà -de la que depenem els de Sant Hipòlit- el dilluns i que em consta que surt a quarts de tres de la tarda del mateix dia amb el camió diari, el que vol dir que a la tarda ja es a Barcelona i que per la qual cosa has abonat 2,70 euros, que son 449,24 de les antigues pessetes, no es entregada al seu destinatari de Barcelona fins el dimecres, el que vol dir que ha estat tot el dimarts dormitant per les oficines de la capital o caçant-hi mosques........i com que això no es la primera ni segona vegada que en succeeix -i no ha estat en època de vacances, com actualment es podria o voldria oficialment justificar, que malgrat la crisis.....tothom ho està- es el motiu de la present, ja que si d’estar tres dies per arribar es urgent..........Bona Nit i Tapa’t.

Jo no soc, ni he estat, ni seré mai, “franquista”, però s’ha de reconèixer que durant l’època del dictador, el servei de Correus era molt millor que actualment amb la “democràcia”. Jo havia rebut correspondència i fins hi tot girs postals, des de Galicia, Andalucia, Isles Canaries etc. amb 24 hores i no com casos especials si no que era la norma habitual.

Potser si que tenia raó l’escriptor valencià Fernando Vizcaino Casas –qepr- quan un dels seus acreditats llibres humoristes, editat després de la mort del Caudillo, el va titular...............Viva Franco, con perdón
Publicat , però molt extractat a l'AVUI del dia 9/9/2009
El dia 12 va sortir publicat al AVUI una nota de R.N. de Barcelona que ha comentat aquest escrit, detalla encara un alttre "desastre" -segons ell- superior al que jo denuncio. El 11 d'agost va enviar un paquet certificat destí Andorra i el 9 de Setembre encara no havia arribat. Jo li dic.... no haurà anat a parar al poble d'Andorra que existeix a la provincia de Terol ?"
Publicat a l'AVUI, el dia 20/9/2009

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada