dissabte, 19 de setembre del 2009

EL MALEIT IMPOST DE LA LLEI DE “SUCCESSIONS”

De la premsa: Esgotament del govern per l’impost de successions – El PSOE salva la votació mercès a les seves aliances variables.

Diuen que aquest inpost, segons va afirmar Sanchez Llibre de CiU, promotors del projecte d’anulació, solament està vigent a les comunitats a on manen els socialistes o sigui que els catalans, ja sabem en unes properes eleccions........ a qui NO EM DE VOTAR.

També diuen que “la dona del Cèsar, a més de ser honrada ho ha de semblar”. Doncs es vergonyós que per no perdre la votació, ja que li mancaven 6 vots, el PSOE va aconseguir que el BNG (2) de Galicia –ara sabem per què van perdre les darreres eleccions gallegues- i els partits UPD (1) i Nabai (1) de Navarra i el UPyD (1) –Unión Progreso y Democracia – de Rosa Diaz, exPSOE o sigui “transfuga”, de que votessin al seu favor, però el més deplorable del cas es que a les seves comunitats aquest impost, pràcticament no s’aplica o sigui que prediquen el que no creuen. I els d’ICV (2) que son els del partit dels NO ja era de suposar. Ara be, ells sabran la “penca” que n’hauran tret i el que li haurà costat a Zapatero o més ben dit, a nosaltres, els contribuents, per què desgraciadament en política, ningú fa res per res. I després aquets polítics s’estranyen de que el poble de a peu en passem d’ells i de tota la seva parentela.

I després “el que faltava pel duro”. ERC demostrant una vegada més, que no serveixen per res, van votar contra el govern, Aleshores si a la Generalitat de Catalunya van dir que “tenien la clau” per què no fan el mateix i aconsegueixen que a casa nostre a on formen part del govern autonòmic, s’anul·la aquesta espoliació que se’n diu, segons CiU, “el peatge de la mort”. O tots moros o tots cristians.

I això que ha dit Zapatero...... de que “la “majoria” accepten la pujada fiscal”.......... no se ho creu ni ell i si no que faci un ”referendem” com el d’Arenys de Munt.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada