dijous, 29 d’octubre del 2009

AL SENYOR SAURA SE LI HA VIST EL LLAUTÓ

Per fí, desgraciadament, els catalans sabem del mal que hem de morir. Si van escoltar, fa dies, la intervenció del senyor Saura en nom de ICV i alguns més del mateix “ram”, al penúltim ple al Parlament de Catalunya sobre el “fantàstic” nou finançament aconseguit, fins i tot va tenir la barra de vanagloriar-se de que el seu govern del tripartit no hagués anul·lat, ni pensa fer-ho, envers la desgraciada llei de “Successions i Donacions”, que com sap tothom, pràcticament només la paguem els “mesells” catalans.

O sigui que ja sabeu a qui no heu de no tenir en compte a les properes eleccions, per què som milers i milers els catalans que, afortunadament, tenim el nostre piset o la nostre parcel·la o el nostre cotxe, que ningú ens ha regalat i que hem pagat amb els nostres diners, guanyats “con el sudor de nuestra frente” com diu la Biblia, la qual cosa, el dia de demà, si Deu, o un altre govern, no ho soluciona, els “vostres” fills s’hauran d’empenyorar o malvendre, degut a la voracitat recaptadora del actual govern del tripartit, cosa que com ja sap el senyor Saura, als països comunistes tant admirats pels ecosocialistes, com Cuba, Corea del Nord, etc. a on tot es de l’Estat del “·Benestar” i allà mai tindran, desgraciadament per ells, aquest problema, que tenim actualment els maltractats catalans

Per descomptat que ni a mi, ni al meu successor natural, no ens en “fotreu” ni cinc –ja haureu observat que dic -els vostres fills i no els nostres fills- per què ja fa molts anys que em vaig aplicar allò de que “sabe más el diablo por viejo que no por diablo” i al seu temps –cosa que avui dia no podria fer- vaig prendre les mesures més acurades per evitar aquesta expropiació. Només he tingut el “petit” problema de que, de lo que “n’era amo...ara en soc mosso”.......però no d’esquadra.

O sigui que quan defenso tant febritosament l’anulació d’aquest impost, ni a mi, ni al meu hereu, no ens hi va ni ens hi ve, però faig el que no fan els nostres polítics que ens manen, que treballo desinteressadament pels altres i això que estic segur que a la millor a la llarga em passi, amb tots els respectes, com a Jesucrist, que va vindre de redemptor.....i el van crucificar i per aquest motiu les “toies” de EL 9 NOU, quan fa anys era “Sant de la seva devoció”, COSA QUE AFORTUNADAMENT PER MI, AVUI NO HO SOC, ja que mai he volgut combregar amb rodes de molí com ells pretenien, en una entrevista que varen publicar –el 2 de novembre del 2001, ves si ha plogut des de llavors- i que m’havia fet la aleshores responsable de la secció “El Calaix - Els Altres Famosos”, la Mariona Casas, ja em va titllar d’ADVOCAT DELS POBRES. Per cert que la mateixa va quedar molt parada quan per telèfon em va demanar per fer-me-la i em va dir........ens podríem trobar a mig camí........i jo vaig contestar-li.....de cap manera........per què........em va preguntar.............i jo vaig contestar-li..........PER QUÈ SEGURAMENT ENS TROBARIEM AL MIG DE UNA CORBA. Jo, aleshores vivia a Cantonigròs, que segons els entesos en la matèria, es la carretera amb més corbes per quilòmetre lineal.........de tot el mon i part de l’estranger !

La última del senyor Saura: ICV PIDE SE REDUZCA EL CONSUMO DEL AGUA – De La Vanguardia – Vivir. O sigui les habituals “restriccions ecosocialistes”- no cal que es disfressin com es norma de la casa,.....llegeixis “comunistes”- en lloc de buscar “solucions” als possibles problemes. .Vervigracia...La seva admirada Cuba, monarquia hereditària entre germans. Corea del Nord, monarquia hereditària de pares a fills i que ja van per la tercera generació, etc I en canvi aquí, son dels que pregonen per la III República. Com si n’haguessim quedat molt contents els que hi varem ser, de la “II”, que ens va portar a la guerra civil 1936-1939. Se us ha vist el llautó !

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada