dimecres, 21 d’octubre del 2009

DIUEN QUE............”CAP GEPERUT ES VEU EL GEP”

Que en tenia de raó el que per primera vegada va posar en circulació aquesta dita. I això ve amb motiu de la ridícula “esbroncada” que Josep Antoni Duran i Lleida va fer fa pocs dies, “destapant la caixa dels trons”, quan va acusar amb inusual duresa al mon empresarial català d’apatia i acomodament envers la reacció dels mateixos davant del govern de la Generalitat

Nosaltres ja fa algun any que vàrem fer arribar a mans del esmentat sr., portaveu de CiU al Congrés dels Diputats a Madrid, un dossier amb tots els comprovants i documents de les gestions que s’havien fet fins a la data davant del govern central sense cap resultat, dels QUATRE problemes que fa anys que considero essencials en benefici de la gent gran i pensions de viduïtat i que ningú se’n recorda, només quan s’acosten les eleccions que aleshores tots els partits polítics ens ofereixen l’oro i el moro” i que després ja no se’n recorden mai més fins a les properes. Vàrem fer aquest tràmit degut a que quan a la legislació anterior era portaveu en Xavier Trias, el seu segon en Jordi Jané i Guasch ens va citar al local de Convergència de Barcelona, dient que ens “volien ajudar” i ens va facilitar fotocopia d’una “proposta no de llei” que estava signada per tots els partits polítics amb representació parlamentaria, menys pel PP i segellada conforme havia ja tingut entrada al Congrés dels Diputats. Posteriorment i com que el PP tenia majoria absoluta la va tombar. Al entrar el nou govern del PSOE, un dels signants anteriors, és quan vàrem tornar a insistir amb el sr. Duran i Lleida com a nou portaveu de CiU. Després d’un parell d’anys de no saber res, fa un any aproximadament que aleshores ens vàrem adreçar al seu segon, el mateix Jordi Jané i Guasch. Fins a la data encara esperem es dignin contestar.

Interpretem que un ha de predicar amb l’exemple i vostè Sr. Duran i Lleida, és el menys indicat, vista aquesta deplorable actuació com a dirigent polític (?), per pontificar i sermonejar als empresaris catalans ja que vostè pretén que els altres facin el que vostè ha estat incapaç de fer particularment, com és, senzillament, enfrontar-se amb el govern de Madrid defensant els legítims i malmesos interessos de la gent gran i vídues, de la que tant se’n omplen la boca els polítics davant de la galeria. El capità Aranya, oi ?

Ah! Totes aquestes gestiones les vaig fer aleshores, com a secretari de l’Associaciò d’Exinternats del Franquisme a Catalunya.

I encara pretén que els ciutadans de peu ens prenguem a la classe política actual en serio ?. Per Deu, no ens faci riure ja que tots plegats només ens fan pena, I encara cap de vostès ha endevinat i “estudien”, el perquè cada dia hi ha més abstenció i més vots en blanc a les eleccions, cosa que qualsevol babau, sense tants estudis, ho sabem sobradament, ja que és el vot de càstig simbòlic que els ciutadans desenganyats i emprenyats us dediquem .

Aquest escrit ja va sortir publicat al setmanari de Vic RECLAM, el dia 4 de Juliol del 2007

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada