dissabte, 24 d’octubre del 2009

ELS “MURRIS” DEL “PÀRKING DEL PASSEIG” DE VIC

Fa uns dies que un “passerell” de Sant Hipòlit, amic meu, es va trobar amb aquesta “presa de pel”. Cap el vol de les onze del matí va aparcar el seu cotxe al pàrking del passeig i a les dotze va anar a retirar-lo. Al anar a abonar l’import del mateix es va trobar amb la desagradable sorpresa que havia extraviat el tiquet d’entrada. Lògicament va pensar....... “bueno”.... ja la he feta bona, ara hauré d’abonar des de les vuit del matí fins a les dotze del mig dia, hora que marxava, per la qual cosa quina va ser la seva nova desagradable sorpresa quant li varen cobrar de les 8 del matí fins a les 12 de la nit i va tindre d’abonar 20 euros sense que l’empleat en “fotés” ni cas del per què d’aquest “atracament legal”, per què sembla que tothom fa el viu o sigui que tothom es culpable fins que no es demostri el contrari

Fa anys que per aquestes contrades hi teníem entre altres, per exemple els bandolers, en Joan de Serrallonga o en Roca Guinarda que amb els seus trabucs atracaven als vianants. Ara es veu que ja no cal anar em trabuc, es pot fer el mateix, “legalment segons ells” des de el darrera de una finestreta.

Això també em recorda les tarifes del pàrking que hi ha al Hospital General de Vic, totalment abusives i més quan en aquest lloc normalment un no hi va gaire de gust si no es per una necessitat -i més si les comparem amb les del antic Seminari-. Els primers deu minuts son de franc......ara bé, si vostè passa dels 10 minuts, cosa molt fàcil degut a les cues que normalment hi ha només per donar hores, aleshores li cobren la totalitat del temps emprat. Sembla de lògica que haurien de descomptar aquests deu minuts del seu oferiment inicial, oi ?....doncs.... naranjas de la Xina !

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada