dissabte, 24 d’octubre del 2009

LA LLEI DE “SUCCESSIONS” I LES “PENQUES” DEL “TRIPARTIT”

A les darreres sessions del Parlament de Catalunya, el govern que “gaudim” va prometre que “se`n parlaria” d’aquesta malaurada llei, de la que només en “gaudim” pràcticament els catalans. Malgrat que no van prometre quan en parlarien....ja ho han fet i no m’estranya gens, que el titular de la Conselleria d’Economia i Finances, el senyor Antoni Castells, se’ns hagi aprimat tant i estigui tant desmillorat, ja que ha desenvolupat una veritable obra “gegantina” d’enginyeria financera...... que ja demostra el que pot donar de sí.

Eureka !....... que diria el doctor Franz de Copenhague del TBO, han descobert la quadratura del círcol doncs han trobat la solució miraculosa per què tothom quedi content (?). Fins ara els “agraciats” amb una herència immobiliària, tenien UN ANY de termini per pagar el maleït l’impost de successions. Doncs “congratulations”, la Generalitat s’ha donat compte –quina vista- que els que només heretaven immobles tenien dificultats per vendre’ls i pagar l’impost, però amb la reforma ara tindran mes marge per la venta i aconseguir, fins i tot...... un preu més alt ! “De ilusion tambien se vive”. Doncs ara, el que per pagar aquest impost no rebi també diners en efectiu de l’herència i s’hagi de vendre la finca, gracies a la generositat (?) de la Generalitat tindrà DOS ANYS per pagar......això si, s’hauran de fer càrrec dels interessos de demora corresponents. Quin esperit de sacrifici per part de la Generalitat....jo no crec que mai els hi podrem agrair tanta generositat.......per què la quantia del impost serà exactament la mateixa que actualment. “Para este viaje no necesitabamos alforjas”.

I ara les diferents vares de mesurar. Acabo de llegir a la premsa les declaracions del portaveu parlamentari del PSC –o sigui del Tripartit- Joan Ferran, considerant “encertada” i justificant la posició de la Generalitat envers el trist cas Millet......No es una venjança immediata si no que s’han fet ressò del clamor popular.....No he vist publicat ni un sol escrit que demostri aquest ressò (?) però en canvi de demandes sol·licitant l’anulació d’aquest impost de les Successions, n’han sortit a punta pala i en canvi la Generalitat ni s’ha immutat per aquest “ressò”. O tots moros o tots cristians !

Ciutadans de Catalunya ! En les properes eleccions.......ja sabeu a qui NO heu de votar !
Publicat, una mica "censurat" com en ténen norma, i amb el títol Canvis en l'impost de successions, al diari "Avui", com a carta del dia "amb requadre" el 24/10/2009.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada