divendres, 2 d’octubre del 2009

A L’ALCALDE DE MANLLEU SE LI HA ENCÉS LA BOMBETA !

L’il·lustrissim senyor Pere Prat i Boix, es veu que està ”zelós” d’Arenys de Munt i es un més dels tantíssims imitadors que volen organitzar un altre “referèndum” similar als seus pobles, com si no tinguessin res més que fer i ni més profitós. Si home sí, es allò que tots ja sabem per anticipat que no serveix ni servirà per res, a no ser per engruixir l’ego dels “independentistes” que fins a la data a cada eleccions, els partits que porten per címbol aquesta bandera son...........quatre i el caporal. Recordeu només quants diputats te a Madrid, ERC
Recordo que abans de la nostre maleïda guerra civil -1936-1939- existia a Catalunya un partit polític que es denominava “Estat Català” del que mai més sen ha sentit a parlar ni dit “ni gall ni gallina” ja que va desaparèixer del mapa `per manca de militants i simpatitzants.
Quan va debutar l’inefable actua’l alcalde de Manlleu, demanava “suggeriments” i fins i tot va habilitar una amplia bústia al vestíbul de l’Ajuntament -que per cert jo em vaig atrevir a utilitzar i en vaig sortir escaldat, però que ho celebro ja que eixís vaig poder conèixer la seva manca total d’ètica, que al meu modest criteri el desqualifica “in eternem” per ocupar aquest càrrec– i no només els vuit anys que .li demanaven fa poca dies, al judici a Manresa, el fiscal i l’acusador particular-. I el meu “suggeriment” es que en aquest referèndum al poble de Manlleu li fes la següent pregunta.............Està conforme de que el Centre Cívic del nostre `poble, porti el nom de Frederica Montseny, que va ser una destacada i fanàtica dirigent de la FAI, organització criminal anarquista i responsable de més del 90% dels assassinats que es van cometre a Catalunya i Aragó, a partir del 18 de juliol del 1936 ? i jo pregunto.......a Manlleu no hi ha hagut algun fill del poble o adoptiu que hagi fet mèrits suficients per tal de que se’l pogués distingir i sigui mereixedor d’aquest guardó ? De vell antuvi ja descarto el nom de Paco Estrella qepr.
I no com la varen voler presentar al seu dia, com una dona “avançada al seu temps”, avançada de que ? per què va ser ministre del govern de la República de Largo Caballero els anys 1936-1937 en representació de la CNT-FAI ? si amb això va abjurar del credo primordial de la FAI de que .........política...pels que en vulguin viure!. I tant que en va viure, del seu sou com a “ministre. I es que del receptar al prendre...............Això es com l’actor Joel Joan, destacat independentista catalanista.......però quan va prendre part en la serie Periodistas en CASTELLÀ a Antena-3, no va pas fer escarafalls a tenir de parlar en castellà, per què......”poderoso caballero, es don dinero” o com la Pilar Rahola, exdestacada dirigent de ERC i que junt amb l’Angel Colom expresident de ERC van fundar -com ara ho intenta Carretero amb el seu “Reagrupament”- el PI –que no soc jo- si no que era l’anagrama del Partit Independentista que al final sen va anar al Cel i actualment ja ho veieu.......fent d’articulista i utilitzant l’idioma castellà a les pàgines de La Vanguardia. El que es deia abans dels Euros....el que no son pessetes son punyetes.
Un alcalde que no coneix la historia del seu poble, es un inútil total per aquest càrrec, així com tots els regidors de l’època que amb els seus vots ho varen aprovar ja que a Manlleu encara hi han molts vilatans que recorden que algú dels seus avanpassats varen morir assassinats a mans dels “incontrolats” de la FAI, però que a cada poble tots sabíem quins eren els del “cotxe fantasma” i que cada nit es confeccionaven al local de la FAI de cada població pel “Comité de Milicies Antifeixistes”, aquelles macabres llistes dels que tenien de donar-los “el paseo”, -i ara ho sabem per què quasi totes aquelles llistes diàries, les va localitzar un periodista, al arxiu de la FAI que existia a Toulouse, ciutat francesa a on hi va viure l’esmentada Frederica, fins que va morir, qepr i que segurament aquest arxiu deuria estar radicat al seu domicili particular com a darrera dirigent que quedava de la FAI, Federació Anarquista Ibérica- ja que la majoria varen ser detinguts i afusellats pel dictador Franco durant la criminal repressió, posterior a la guerra civil. .
Segur que seguint el seu lema, com la del seu regidor de Seguretat Ciutadana, el senyor Crispul Català, de que, “el Jefe nunca se equivoca” no en “fotrà”`ni cas del meu humil suggeriment
Publicat a "Osona Comarca", el dia 29/10/2009

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada