dijous, 3 de desembre del 2009

AQUESTA VA PELS “INDEPENDENTISTES”

Fa algun temps que em varen publicar a la premsa comarcal d’Osona, un escrit que es titulava: Per què ens serveix la Generalitat ?.......de moment, per fotre’ns !, i que tal com tenia aleshores per norma el vaig enviar a tots els Partits polítics amb representació parlamentaria i particularment als senyors Montilla, Carod-Rovira, Saura i Castells o sigui als del “Tristpartit” que ens manen. Només -i mai més me’n han contestat cap mes els del “Tristpartit”- ho va fer el senyor Jordi Menéndez, Director General de Relacions Externes de la Presidència que em va dir: ....hi exposa els seus punts de vista i les seves reflexions sobre Catalunya, els impostos, la política, etc. Tot i no compartir tot el que hi expressa, agraïm que ens ho hagi fet arribar. Vaig contestar dient-li que si em donava a conèixer que era el que “no compartia” li podria aclarir i a la millor potser, fins i tot, el podria convèncer. Ja ni em va contestar.
Tot això ve a cuento d’aquest sidral que es prepara pel 13D, en lloc de dedicar-lo al fantasmagòric referèndum per l’independència (?) que tots sabem per endavant que no servirà per res si no es per què alguns treguin pit com ha fet l’alcalde de Sant Pere de Torelló.......algú no es recorda de com va acabar el “punt d’home” de Lluis Companys qepr, el 6 d’octubre del 1934 quan va proclamar la República Independent de Catalunya que tot el govern de la Generalitat va acabar, ja el dia 7 -o sigui que no va durar ni 24 hores- a la presó i posteriorment condemnats a 30 anys de reclusió “major” . En canvi en Dencás i en Badia –aquells del “aixequem-nos i aneu-hi”- ja que es pot dir eren els que van encendre la metxa del independentisme, van fugir com les rates, per les clavegueres de la Generalitat.
Per què totes aquestes energies no les dediquen, per exemple aconseguir l’anulació, no la “modificació” com ara pretenen per odorar-nos la píndola, de la Llei de Successions o de que les modestes indemnitzacions que va concedir l’any 2000 el govern de la Generalitat de CiU als que varem estar internats en Camps de Concentració o Batallons Disciplinaris de Treballadors per motius polítics duran el regim franquista i com que aleshores manava el PP ens va fer pagar l’impost de l’IRPF, quan el govern de Felipe González l’any 1990 va donar un milió de les antigues pessetes als que havien estat més de tres anys a la presó pels mateixos motius i lliure d’aquest impost.
Després de més de 5 anys de lluita, per fí el govern de Zapatero el 2007 ens va retornar el que el govern Central havia cobrat o sigui el 66% i l’altre 33% ens va informar que el tenia de retornar la Generalitat O sigui que si no “gaudíssim” del govern de la Generalitat del “Tristpartit” hauríem ja recuperat, fa anys, el restant fins el 100%. Estem a tocar el 2010 i aquests del “Tristpartit”· confirmant el que diem en “vernacle”...que tenen mal diner, doncs el Síndic de Greuges des de el 2007 que els hi esta a sobra i no fa gaires dies que vaig rebre escrit del mateix donant-me a conèixer que continuava les gestions, però .....que el més calent era a l’aigüera. També els de Convergència em van prometre que ens volien ajudar i que presentarien la reclamació amb en Castells...que es el del calés........doncs diu que al saber-ho va tenir la barra de dir “que havia quedat tot parat doncs no en sabia res d’aquest assumpte”, o sigui que a més de mals pagadors.....EMBUSTEROTS. Resultat....el maleït silenci administratiu que tal com diu molt acertadament el Sindic de Greuges Rafael Ribó, tots els partits polítics el critiquen......quan estant a l’oposició, però a la que toquen “mando”......... fan exactament el mateix.
Imaginant-nos.....fem ciència-ficció, Deu no ho vulgui, però si algun dia arribéssim a aconseguir la “desitjada”, per alguns, independència........pobres catalans, qui sap a mans de qui cauríem. Recordem que Letonia es va independitzar, no fa gaires anys de la URSS....i l’agost d’aquest any ja va informar oficialment que no tenien cales per poder pagar les pensions. Gat escaldat........?Ens conforma que a Catalunya hi ha 946 pobles i els que organitzen el “referèndum” son 166 !

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada