dijous, 3 de desembre del 2009

L’ALCALDE DE SANT PERE, DESAFIA AL GOVERN

Llegit a la premsa:”Jordi Fàbrega, alcalde de Sant Pere de Torelló i Delegat del Govern a la Catalunya Central, ha fet un pas més i amb un decret de l’alcaldia , posa a disposició de la comissió organitzadora del “referèndum del 13D” a la seva població, els equipaments i instal·lacions de titularitat municipal per qualsevol tipus d’activitat relacionada amb la consulta popular, assegurant que no te por de les conseqüències ja que no es poden deixar els principis de banda i en moments com aquest s’ha de ser valent (?).”

O sigui que aquesta autoritat (?) al meu modest criteri només ha fet de “pinxo”, passant-se les lleis pel replà de l’escala ja que ell sap de sobres que això està prohibit legalment com es varen trobar els “iniciadors” d’aquesta pèrdua de temps i diners, com van ser els d’Arenys de Munt en que van votar molt menys del 50% del cens o sigui un “èxit” de participació......... segons els promotors.

Mal formatge ha encetat aquets bon home, ja que amb aquest decret, s’ha saltat a la torera la llei i precisament les “autoritats”, haurien de “predicar amb l’exemple” i ser ells, els primers en complir-les, per què ara, amb quina força moral es pot presentar i voler fer complir els seus decrets als vilatans de Sant Pere que per la mateixa regla de tres, no poden tampoc estar d’acord amb els mateixos. -Només cal recordar les atzagaiades que, de tant en tant, els obsequia l’actua’l alcalde de Manlleu, que treu de polleguera a més de un manlleuenc. La propera es la carpa que pretén instal·lar, en contra de la voluntat i les firmes de tots els veïns de la plaça a on cada dilluns es fa el mercat setmanal, durant “només” els tres anys que es calcula (?) que es tardarà en construir el futur nou mercat municipal. Sort que ja se li acaba el mandat i dubto que torni a sortir elegit....salvo que els manlleuencs siguin mesells-.

I tot per una cosa que tots sabem de vell antuvi que no servirà per res ja que aquest referèndum, legalment, no te cap valor. Quina millor consulta que les tres eleccions que gaudim cada quatre anys i només cal comparar els diputats que te al Congrés dels Diputats a Madrid l’únic partit que porta la bandera de d’independentisme com es ERC i que a les properes, només li faltarà el “furóncol” que li ha sortit amb Carretero.......allò que es diu.........éramos pocos y parió la abuela.
Pobre Ajuntament de Sant Pere de Torelló......Varen marxar del foc després de l’anterior alcalde que fins i tot en va sortit escaldat un Conseller de la Generalitat i ara amb el nou, es “fot” a les brases amb aquesta alcaldada de “pinxo”

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada