dimarts, 2 de març del 2010

EL CONGRÉS DELS DIPUTATS I EL PARLAMENT DE CATALUNYA........

No serveixen per res ! Ara que s’està parlant tant de la crisis i buscar inútilment la forma de superar-la lo mes ràpid possible i sobretot eliminar despeses supèrflues a ningú, que ho podria fer, encara no se li ha acudit anular, no solament aquets dos, sinó incloure el restant de les 16 Comunitats Autònomes que “gaudim” a Espanya. S’imaginen els milions i milions d’euros que ens estalviaríem cada any, no solament dels sous, si no que fins i tot de totes les “mamamandurries” que ells mateixos s’han anat concedint, d’ençà que gaudim de la democràcia i que aquest tema, amb força detalls del mateix, fa molts dies que surt a les “cartes al director” de tots els mitjans de comunicació.

Comproveu que quan hi ha un ple, quina es la “feixuga” feina de “ses senyories”. Esperar que el portaveu aixequi...... un, o dos o tres dits de la seva ma i d’acord amb els mateixos voten, per unanimitat, el que els indiqui l’esmenta’t. Ells asseguren que a on treballen de valent (?) es a les “comissions”.....perdoni que ho posi en quarantena, ja que aquí que els veu tothom, comprovareu que...... un està parlant pel mòbil, l’altre llegint el diari, l’altre fent una becaina, l’altre fent burilles, etc i si això ho fan a la vista de tothom, que faran quan no els veu ni els controla ningú. Ara a la que acaben de parlar els dos pesos pesats, o sigui el del govern i el del partit principal de l’oposició, quasi tots surten del hemicicle com esperitats, per que ves quina casualitat, tots tenen, al mateix moment, una necessitat fisiològica. Jo havia tingut un cap que sempre deia, que un ha de sortir de casa c.... i p...., per què els que tenen el cul llogat, no seuen quan volen !

I ara la solució per suplir holgadament els diputats. Només hi hauria d’haver el govern, aguantant els xàfecs de la oposició, que només hi hauria d’assistir-hi el cap de cada partit amb el seu respectiu portaveu, que a la millor fins i tot aquest sobraria ja que cada partit, ja sabria a la vista del resultat de les eleccions, el número de diputats que els hi correspondria i pels quals votaria simbòlicament i el porta veu es limita a indicar el que li ha ordenat el seu Cap.

I sabeu per què encara a ningú se li ha acudit aquesta fantàstica solució.....? `doncs per què son politics......i amb això ja està tot dit....que allà a on no ni ha....no en raja!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada