dissabte, 15 de maig del 2010

EL SR. ARTUR MAS COMENTA "ELS INCOMPETENTS DEL CONSTITUCIONAL"

Pere Pi Cabanes

De: "Artur Mas"
Para: "Pere Pi Cabanes"
Enviado: dilluns, 3 / maig / 2010 19:16
Asunto: Re: ELS INCOMPETENTS DEL CONSTITUCIONAL
Benvolgut senyor Pi,

Lamento les molèsties i que hagi hagut de tornar-ho a picar.

En la línia dels arguments que vostè apunta, vam acordar al Parlament passar a l'ofensiva per intentar que aquest tribunal tant desprestigiat i esquerdat internament no arribi a sentenciar sobre la voluntat sencera d'un poble.

En aquest sentit, la resolució aprovada al Parlament acorda demanar la incompetència del TC per dictar sentència sobre l'Estatut, perquè no té legitimitat; exigeix la seva renovació i canviar la llei que el regeix, per tal que aquest no pugui emetre sentència sobre un Estatut aprovat pel poble de Catalunya. Des de CiU, ens comprometem a dur aquesta iniciativa no tan sols al Senat sinó també al Congrés dels Diputats.

Molt cordialment,

Artur Mas President de CiU



— Original Message—
From: Pere PLCabanes
To: ARTUR MAS
Sent: Monday, May 03, 2010 6:04 PM
Subject: ELS INCOMPETENTS DEL CONSTITUCIONAL


Escrit que sota aquest mateix títol, em permeto TONAR A ENVIAR-LI, A LA VISTA DEL SEU MAIL D'AVUI. La solució més ràpida que m'ha donat el meu fill, ha estat de que el tornés a picar, ja que no es massa llarg i canviés un xic el començament del títol per què l'ordinador l'admeti i sembla que ha quedat resolt, el que ho confirmarà si aquesta 2a vegada, reben "l'adjunto".

Cordialment
PERE PI CABANES de Sant Hipòlit de Voltregà

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada