dijous, 13 de maig del 2010

UNA ALTRE ATZAGAIDA DEL ” DEFENSOR DEL PUEBLO”

Naturalment, que sen pot esperar d’aquest “senyor”. L’inefable Defensor del Pueblo, el senyor Enrique Múgica Herzog, ......doncs resulta que aquest bon home, de tant trista memòria actual pels catalans, i que li ha faltat sempre temps per dedicar-se a la seva labor i en canvi tant actiu posant “recursos” al altre desprestigiat i desgraciat Tribunal Constitucional, contra l’Estatut de Catalunya, si no que fins i tot n’acaba de posar un altre per poder prendre atribucions que l’Estatut nostre dona expressament al Síndic de Greuges que fins i tot el titlla de “malevolente” per les seves crítiques.......Socialista del PSOE, tant amants de Catalunya (?) -només de boca- tenia de ser.

Per què, tal com va dir “Mossèn Tronxo”, a la periodista, Mònica Folquet al seu llibre “Que pensa Josep M. Ballarin”.......”tant anticatalans han estat sempre el resto d’Espanya, tant si son de dreta com si son d’esquerra”, o sigui que no ens enganyem amb les “sigles” o quan algun d’ells, si en aquell moment els convé, ens vulgui donar “peixet”. Ho recordeu ?....”Si guanya Zapatero, guanyarà Catalunya” o “Jo recolzaré l’Estatut que surti del Parlament de Catalunya” o quan Zapatero ara diu...”Jo no hi puc fer res” doncs “Això es la democràcia” quan comprova, que el Tribunal Constitucional vol donar finalment la “puntilla” al nou Estatut, retallant-lo i deixar-lo a la mínima expressió fins i tot del actua’l.

I que un membre del Alt Tribunal, el ara “ultra” senyor Aragón, anomenat com a “progressista” per Zapatero........ li ha fet llufa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada