dilluns, 13 de setembre del 2010

La Diada Nacional comença l'11 i acaba el 16 de setembre



Bona tarda amigues i amics,

després de l'aturada obligada de l'agost, tornem amb força a la feina i per això us oferim la possibilitat de gaudir de la xerrada d'un dels més notables historiadors dels nostres temps: ORIOL JUNQUERAS. Si voleu aprofondir en la vida i obra d'aquest eurodiputat català, us oferim l'enllaç a la seva pàgina web: http://www.junqueras.cat/la-persona

El proper dijous 16 de setembre, a les vuit del vespre, a la sala polivalent de Can Palots, la nostra Secció d'Estudis i la revista "Gent de Canovelles" patrocinen la conferècia- col·loqui:


L'11 de SETEMBRE, QUE VA SUCCEIR? ÉS POSSIBLE UNA CATALUNYA COM LA D'ABANS?


Aquesta xerrada obeeix a dos fets: el primer és conseqüència de l'exposició que vam oferir per l'Aplec i la segona, a la DIADA NACIONAL que tenim davant. Creiem des de la Comissió que cal aprofondir en el coneixement i la reflexió del que va succeir ara fa 297 anys i, sobretot, que n'esperem del futur immediat.

Com diu l'eslògan de la nostra revista: "la informació crea opinió" i amb aquests actes volem oferir els coneixements suficients del nostre passat i d'aquesta manera projectar-nos vers el futur.

Us animem a acompanyar-nos...


Salutacions, bona DIADA i ens veiem,

--
Abans d'imprimir aquest correu penseu en el medi ambient

Toni Calderon i Riu
COMISSIÓ SANT ANTONI ABAT de CANOVELLES
www.lacomi.org

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada