dimecres, 6 d’octubre del 2010

DOS MOTIUS, DEL PER QUÈ NO HEM DE VOTAR ALS DEL “TRISTPARTIT”


A les properes eleccions autonòmiques del mes de novembre, malgrat el recent “autobombo” del Molt Honorable, senyor Montilla, que només va convèncer als de sempre.......els seus. Tal com es va veure per TV, fins i tot la “claca” que tenia al acte, es veia clarament, per les seves cares de “pomes agres”, que la majoria, el picaven de mans, sense cap entusiasme excessiu i només per l’obligació al “Jefe” i a més a més, de mala gana i ja es diu que ......”la cara es el espejo del alma”.

EL PRIMER MOTIU: Es pels més de 50.000 catalans que varem percebre la modesta indemnització que va concedir la Generalitat de CiU l’any 2000, als que per motius politics, durant el regim franquista, varem estar ingressats als Batallons Disciplinaris Militars de Treballadors, “redimiendo las penas por el trabajo”.

Després de uns anys de lluita, per fi i a través de l’Associació d’Exinternats del Franquisme a Catalunya, del que en vaig ser fundador i Secretari, varem aconseguir l’any 2007, que el govern Central ens retornés el 66% del total de l’Impost del IRPF que el govern del PP -vaja quins altres- ens va fer pagar al seu dia. Escrit al president Rodriguez Zapatero, del per què només ens retornava el 66%, em va contestar dient que el 33% restant, ens el tenia de retornar la Generalitat de Catalunya que es la que el va percebre també. Enviada aquesta carta al President Montilla, al vicepresident Carod-Rovira, al conseller de governació Saura i al conseller d’Economia i Hisenda Castells, cap ni un van contestar mai ni ens han atès. Facilitat l’assumpte al Síndic de Greuges, el senyor Rafael Ribó, m’ha escrit varies vegades que el govern del “Trispartit”, cada vegada que els ha insistit sobre el tema, sempre s’han fet el “longuis”.

Al sortir un escrit meu a la premsa sobre aquest greuge comparatiu, el senyor Artur Mas, president de CiU, es va posar en contacte amb mi, a través de un dels seus assessors el senyor Jacint Mora i em va oferir els serveis del diputat del Parlament de Catalunya el senyor Jordi Turull, per ajudar-nos i fer alguna gestió, però que malauradament, no va donar cap resultat positiu, ja que el senyor Castells, o sigui el dels calés, s’ha negat sempre, d’atendre aquesta justa petició. A més va tenir la barra de dir-li que, no en sabia rés d’aquesta demanda, es a dir, a més de mal pagador....mentider. També ho va fer el senyor Miquel Solà de Convergència de San Hipòlit que fins i tot, va posar-nos amb contacte amb la Assessoria Jurídica del Partit a la nostre disposició, “petit detall” que es molt d’agrair. O SIGUI, EL PRIMER MOTIU DEL PER QUÈ NO HEM DE VOTAR A CAP DELS TRES PARTITS.

SEGON MOTIU: Els exiliats després de la guerra civil, que varem ser més de 14.000 i que formarem part a França, de les Companyies Militaritzades de Milicians Espanyols, que solament pel migrat ranxo diari, treballarem de sol a sol a pic i pala, en benefici del govern francès, sense rebre mai cap contraprestació econòmica, tal com en canvi ho varen aconseguir els treballadors, que en iguals condicions, ho feren a Alemanya i el Japó, que varen ser indemnitzats, aprofitant que “tenim” ambaixada de la Generalitat a París, quin cap es l’Apeles Carod-Rovira, germà del vicepresident Josep Lluis Carod-Rovira -o sigui ja tenim la “germanocràcia”- a aquest últim li vaig enviar tota la documentació amb les gestions fetes davant de les autoritats franceses, fins i tot la correspondència mantinguda amb el seu president Nicolas Sarkozy, per si podien fer alguna gestió, doncs no solament ni ens va acusar rebut de la mateixa, si no que ni ha mogut un sol dit, per defensar la nostra justa petició i per aquest motiu em vaig permetre la llibertat d’escriure-li dient que...... LES AMBAIXADES, LA NINETA DELS SEUS ULLS......MALGRAT ELS CALES QUE ENS COSTAVEN, DEMOSTRAVA AMB LA SEVA DEPLORABLE ACTUACIÓ QUE....... ALS CATALANS NO ENS SERVIEN PER RES ! que va sortir publicat a la premsa. Tampoc em va contestar, demostrant, una vegada més, la seva mala educació
O sigui que ja teniu els dos motius ben fonamentats, per no votar a cap d’aquest tercet.

PERE PI CABANES – Sant Hipòlit de Voltregà – www.perepicabanes.blogspot.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada