dijous, 14 d’octubre del 2010

ELS PENSIONISTES......DONEM LES “GRACIES” AL PNV


Per la seva immensa “solidaritat, ja que gracies al seu impresentable acord amb Rodriguez Zapatero, del que n’han tret una bona “Tajada” -i diuen que encara no en tenen prou i en volen més- per que eixís el govern ja te la seguretat absoluta, que podrà aprovar els pressupostos Generals de l’Estat de l’any vinent, per la qual cosa i gracies a aquesta colla de impresentables del PNV, els pensionistes tenim la seguretat absoluta de que les pensions pel 2011, realment ens seran congelades i per això us donem les nostres més expressives ”gracies” per la vostre “delicadesa”......ara be.....ja sabeu que amb la vostre deplorable actuació, també perjudiqueu als vostres de pensionistes, però a vosaltres tot això que us deu importar amb les “mamandurries” de que gaudiu i segurament que també sou d’aquells polítics que sempre diuen, però només de boquilla, que volen ajudar a la gent gran, quan sempre només ho han fet de cara a la galeria.

Mare de Déu......... s’imaginen per un moment, si aquest acord l’hagués pres amb un partit català, el sidral que haurien muntat els mitjans de comunicació “habituals” de la “meseta”....? apart de la seva “ceba”, assegurant de que “se Espanya se rompe”, ens haurien deixat com un drap brut, però quan ho fan els bascos....sembla que ells tinguin butlla i els hi tinguin basarda, ja que mai els critiquen per res. I es que segons ells, segurament que al Nord.....to er mundo e bueno !

I tot per què en Rodriguez Zapatero està “emmarranat” amb aquesta congelació.......doncs per què ja sap per endavant que nosaltres, els pensionistes, no sortim mai a tallar carreteres, ni a encendre pneumàtics, ni disposem dels acreditats “piquets informatius”, que amb les seves coaccions i bretolades, al final sempre aconsegueixen el que pretenen. En canvi nosaltres, per l’edat i per nassos, malgrat ens pesi, sempre hem estat i serem gent d’ordre, essencialment els que per la edat, desgraciadament, ens va tocar prendre part amb la maleïda guerra civil.

PERE PI CABANES – Sant Hipòlit de Voltregà – www.perepicabanes.blogspot.com

Aquest escrit ha sortit publicat al diari AVUI el 19/10/2010

Aquest escrit ha sortit publicat al setmanari OSONA COMARCA de Vic el 21/10/2010

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada