diumenge, 3 d’octubre del 2010

LA CONGELACIÓ DE LES PENSIONS PEL 2011


Després de l’informació i dades OFICIALS que publica la premsa d’avui dia 2, no arribo a entendre la barra i pocavergonya d’aquest govern del PSOE, que per més sarcasme porta a les seves sigles el nom de “Obrero”, en continuar amb la seva “ceba” de la congelació de les pensions pel 2011.

No diu avui també, Rodriguez Zapatero, que la jubilació als 67 anys es “negociable” ?....doncs per què també no ho es aquesta “congelació” que clama al cel. Ara serà l’hora, al aprobar els “Presupostos Generals de l’Estat”, de veure si els partits polítics, tots com un sol home, no permeten aquesta atzagaiada o bretolada i demostrin els diputats, que aquesta vegada, y “sin que sirva de precedente” realment s’han guanyat el seu suculent sou

Ens diuen: El superàvit de la Seguretat Social serà de 4.000 milions, el doble de lo previst. I això que al haver-hi prop de cinc milions de parats, vol dir que son menys cotitzacions d’aquests a la Seguretat Social aquest any. Tindrà uns ingressos de 127.527.3 milions d’euros i unes despeses de 122.948,2. El fons de reserva del compte apart de “pensions” que es disposava de 62.958 milions el juny, equivalent al 6% del PIB, acabarà l’any en 64.300 milions i amb aquestes dades tan eloqüents, encara tenen la barra de pretendre “congelar-nos”

Suposo que aquest “fons de reserva” que deien que era per preveure algun any de “vaques flaques”, no el deuen pas per “reservar” per què el dia de demà, tots els ministres “habidos y por haber” des de que “gaudim” de la democràcia, tinguin assegurada la seva suculent pensió vitalícia.

I pensar en el Sant Crist o el Sidral –com deia l’humorista Castanys qepr- que va muntar Felipe Gonzaléz, quan estava a l’oposició, per què el dictador Franco concedia una pensió de 60.000 pessetes -avui dia serien 360,61 euros- mensuals, als seus ministres quan els cessava. Diuen que “totes les comparacions son odioses”, però aquesta passa de taca d’oli. Ja diuen que “cap geperut es veu el gep”. I es que, com tothom ja sap, els pensionistes no “gaudim”, dels grups de pressió o de “coacció”, com son els “PIQUETS INFORMATIUS” i tothom es veu en cor de fotre’ns

PERE PI CABANES – Sant Hipòlit de Voltregà – www.perepicabanesblogs pot.com

Aquest escrit ha sortit publicat a la REVISTA DEL VALLÈS de Granollers el 8/10/2010

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada