dissabte, 11 de desembre del 2010

ELECCIONS AUTONÒMIQUES CATALUNYA 2010


De: Pere Pi Cabanes
Fecha: domingo, 28 de noviembre de 2010 23:46
Para: ARTUR MAS
Asunto: FELICITATS

Benvolgut senyor Artur Mas:
La meva més cordials enhorabona.....Objectiu cobert amb escreix. Tenia vosté tota la raó....a la tercera va la vençuda.

Sincerament, molt cordialment
PERE PI CABANES


De: Artur Mas
Fecha: lunes, 29 de noviembre de 2010 16:02
Para: Pere Pi Cabanes
Asunto: Re: FELICITATS

En primer lloc, voldria agrair, de tot cor, les vostres paraules de suport al nostre projecte. En les darreres hores hem rebut un allau de missatges i cartes de felicitació pels resultats obtinguts, fet que em fa difícil donar una resposta personalitzada a cadascun dels missatges, com m’agradaria i acostumo a fer sempre.

CiU ha guanyat les eleccions i ens hem fet portadors dels anhels de canvi, il•lusió i esperança en una Catalunya millor de centenars de milers de catalans i catalanes que han dipositat la seva confiança en nosaltres. Ha arribat l’hora de transformar els somnis, els projectes i les il•lusions amb fets i aixecar Catalunya. Des d’avui mateix, comencem a treballar de valent i amb fermesa per fer-nos mereixedors de la confiança que ens heu atorgat.

Des del govern mantindrem les actituds i els valors que ens han portat a prendre el relleu de tantes i tantes generacions de catalans i catalanes que han lluitat per les llibertats i la prosperitat del nostre poble. Coneixem les dificultats de tot ordre a les que haurem de fer front, Tenim, però, la il•lusió i el compromís d’aixecar el país i de fer una Catalunya millor.

Reitero la meva disculpa per no poder respondre de manera més personalitzada. Molt agraït per la vostra comprensió i pel vostre suport!

Molt cordialment,

Artur Mas
President de CiU

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada