dimecres, 8 de desembre del 2010

TARGETA VERMELLA........PER LA CHACÓN


Com aquesta Ministra de Defensa que, com va dir Napoleó....”que qualsevol soldat portava el bastó de Mariscal a la seva motxilla”, ja que si ella ha arribat a ministra, demostra que qualsevol mitjania també en pot ser, només cal, fins i tot, veure a qui tenim de President del Govern que la va nombrar, com ha pogut dir com a bona “mitignera” quan se li devia escalfar la boca, el dia 25, que “suposava que CiU el dia 26 ompliria el “Palau de Sant Jordi” –cosa que els seus del PSC no van aconseguir- quan els “seus amics” havien buidat un altre ”Palau”.

Segurament, -per què en aquells temps, ella encara devia ser una “mamellona”- s’hauria de recordar que de moment, l’únic que ha sortir processat i condemnat en ferm per “finançament irregular”, va ser el senyor Sala, secretari d’organització del PSC -a on no es movia una fulla que ell no hi donés el seu vistiplau- com a cervell del cas FILESA, en favor de les finances del Partit dels Socialistes de Catalunya.

O sigui que”la Dona del Cèsar, a més de ser honrada, ho ha de ser-ne” però...... ja es diu que....cap geperut es veu el gep”.

PERE PI CABANES
Aquest eacrit ha sortit publicat a LA REVISTA DEL VALLÈS de Granollers, el 10/12/2010

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada