dimarts, 21 de desembre del 2010

DE BONA FUSTA DE PI .... Bones Festes


EL “TIÓ” DE F USTA DE “PI”, ESTÀ EMPRENYAT !

I sabeu el per què....doncs per la ridiculesa i manca de “fer plair” dels partits polítics minoritaris, que han fet “el ruc” en la primera votació com a President de la Generalitat al “aspirant” senyor Artur Mas, ja que no han emprat el “seny” que van demostrar en l’elecció inicial de la Presidenta i Mesa del Parlament i en aquest cas només van demostrar la seva “rauxa”.

Si tant excel•lents eren els vostres programes....per què el poble de Catalunya no us els varen votar ?, si no que va demostrar amb els seus vots, el seny que ara no tenen aquests diputats......... que no volia mai més, cap altre “Tristpartit”, dirigit pel PSC. Tampoc combregava amb “rodes de molí” de les campanyes dels PPeros sobre el problemes inexistents que s’han inventat sobre les dues llengües a Catalunya. Tampoc volia aventures independentistes com va intentar el pobre Companys el 6 d’octubre del 1934 –“independència” que només va durar unes hores- com pretenen ara els d’ERC i el SI d’en Laporta. Tampoc està per la obsessió “malaltissa” de Joan Herrera de ICV sobre les seves polítiques “d’esquerra” que segons ell, es la salvació de l’humanitat -malgrat les males experiències durant 70 anys a la seva enyorada URSS “Pàtria del Proletariat (?)- i com final, les incongruències d’en Rivera de Ciutadans, que a Catalunya diu una cosa i en canvi com a tertulià en diu unes altres, en una TV de la meseta, que tal com va dir Cervantes al Quixot.....”de cuyo nombre no quiero acordarme”.

Si el poble de Catalunya va votar àmpliament a l’Artur Mas, per què per una vegada i sense que serveixi de precedent, no baixeu del burro i feu cas dels han demostrat que tenen més seny que no pas vosaltres........I el poble mai s’equivoca i el que vol es que el proper nou govern es posi ràpidament a treballar, a veure si algú ens pot treure del pou en que estem enfangats

PERE PI CABANES

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada