diumenge, 27 de febrer del 2011

LA DEMAGÒGIA SOBRE EL PETROLI


Llegit a la premsa: La velocitat màxima baixa a 110 per estalviar gasolina. El Govern espera retallar uns 1.400 milions la despesa amb aquesta mesura provisional. Cada 10€ més per barril suposen 6.000 milions per Espanya.......bla, bla, bla......

Senyor Rodriguez Zapatero i Cª........no ens prenguin per babaus als espanyols i no utilitzin llàgrimes de cocodril sobre aquest tema dels preus del barril de petroli. Al final els únics que ho paguem de veritat aquesta factura som els espanyolets de a peu. Vostès només fan que de intermediaris facilitant les divises, .però es “queden” practicament, amb la diferencia que hi ha entre el preu de cost d’origen i el de venta a Espanya i tots sabem que més del 60% del preu de la gasolina........ son “impostos” i com més cara es, millor per vostès, ja que no es el mateix cobrar el 18% d’IVA sobre per exemple 1 euro que valia fa algun temps, que no pas fer-ho sobre 1,375 que acabo de pagar avui, per litre de gasolina de 98.

Per cert que per comprovar les martingales que hi ha d’haver amb aquestes exorbitants cotitzacions actuals, que ningú s’explica ni justifica, malgrat les versions “oficials”, només cal veure els mils de milions guanyats de més per les petroleres espanyoles, aquest últim any, comparant-lo amb l’anterior, Repsol el 200% i Cepsa el 55% i a més a més, això es tenint en compte que els augments ens els apliquen immediatament als preus d’origen d’ara, amb un petroli comprat fa més de tres mesos en que el preu pagat era molt més barat i que son les reserves que diuen que tenim normalment a Espanya o sigui, amb el consentiment del govern....el timo de les misses. Es vergonyós !. Ni Lluis Candelas, ni Curro Jimenez amb els seus trabucs, quan “robaven als pobres per donar-ho als rics”.

PERE PI CABANES

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada