diumenge, 6 de febrer del 2011

A ORIOL PUJOL: SENYOR ARTUR MAS....PER QUÈ NO LI DIU QUE CALLI !



Aquest bon noi, d’ençà que el van elevar, inexplicablement, a la “quinta potencia”, com a “numero dos” dins de l’Staff Directiu de Convergència, no pot pas obrir la boca que no la vessi. Fa pocs dies, assegurant que aquell mes, tenien dificultats per pagar les nomines de la Generalitat i que immediatament el van tenir de desmentir. Ara en una entrevista que va concedir a Radio Euskadi, se li devia escalfar la boca i va tenir la barra de defensar la legalització de Batasuna, quan aquests impresentables, que van ser il•legalitzats, precisament, “per formar part de la banda terrorista ETA”, la tenen, si volen, d’acord amb la llei dels “Partits Polítics”, a l’abast de les seves mans.......només han de desmarcar-se, desautoritzar i desqualificar als terroristes d’ETA i desvincular-se definidament d’aquesta banda d’assassins. Miri si ho tenen de fàcil i sense tenir d’utilitzar la seva innecessària i poc oportuna, ajuda moral.

I després el que mancava pel duro....Va assegurar que les relacions entre CiU i PNV, segueixen “funcionant molt be”. Doncs miri senyor Oriol Pujol, pels milions de pensionistes espanyols, el PNV son una altre colla de “impresentables” i perdoni la redundància, ja que gracies a un “plat de llenties” que van aconseguir del govern del PSOE , han donat suport a Rodriguez Zapatero i es va poder acordar, en els presupostos generals de l’Estat pel 2011, la CONGELACIO DE LES PENSIONS. O sigui que tots els pensionistes espanyols estem ”agraïdíssims” a aquests “penques” del PNV, ja que gracies a l’esmentat miserable suport, ens han perjudicat a tots els pensionistes. Ja diuen que....... “tenint segons quins amics, no cal tenir enemics”

PERE PI CABANES

Aquest escrit ha sortit publicat al diari ARA de Barcelona el 7/02/2011, però només el 2n paragraf que fa referència al PNV.

Aquest escrit ha sortit publicat a la REVISTA DEL VALLÈS de Granollers el 11 de febrer del 2011, tot complet.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada