diumenge, 6 de març del 2011

LA “CECOTROFIA” I ELS INDEPENDENDISTES




Ja fa bastant temps que TV3 va emetre un reportatge, en homenatge a Jordi Soler-Tura, qepr, fet per el seu fill Albert i recordo en el mateix, una conversa molt amena i animada, recordant els temps de les seves familiars “obligades clandestinitats” entre l’esmentat Albert i Sergi Pàmies, fill de Gregorio López Raimundo, qepr i Teresa Pàmies, reconeguts i convençuts comunistes, o sigui que el dos sabien del peu que calçaven els seus progenitors i en Sergi Pàmies, amb el seu habitual bon sentit de l’humor, entre moltes altres coses va “assegurar” .........”mitja dotzena de comunistes es tanquen dins de una habitació i a la que surten........ja tenim creats......SIS PARTITS COMUNISTES!”, ja que ell devia recordar que del inicial Partit Comunista d’Espanya i del PSUC a Catalunya, quans grupuscles partits comunistes van sorgir posteriorment i tots sabem com van acabar............ actualment, només son quatre i el caporal.

Doncs als partits independentistes i els Laporta i Cª, al pas que van, segurament que els hi succeirà el mateix.......Ëran pocos y parió la abuela!

PERE PI CABANES
Sant Hipòlit de Voltregà

Benvolgut senyor Josep:
Observarà que utilitzo i per mí , com ja sap, nova paraula, "cecotrofia" en lloc de "coprofagia", com hauria de ser, doncs aixís com que ja se per endavant que no trobaran aquesta paraula al diccionari, evitaré que algun independentista de pro, de masa susceptibilitat, se'm emprenyi, al no captar la ironia d'aquesta similitat ja que la meva intenció volia dir que "devoren els seus propis fills" i els "cagallons" es al·legòric i de pas em dono, "modestament" un "aire d'intelectualitat". Es broma que deia en Cassen.

Molt cordialment
PERE PI CABANES

Aquest escrit ha sortit publicat al setmanari Revista del Vallès de Granollers el dia 11/03/2011.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada