dilluns, 28 de març del 2011

410-Uns 30 veïns de Cantonigròs acusen un regidor de manipular el POUM


El col•lectiu considera que Ramon Codina ha obtingut, “de forma fraudulenta”, un benefici de gairebé 1,5 MEUR.
Un col•lectiu d’uns 30 veïns afectats per les obres d’urbanització del Polígon d’Actuació número 2 de Cantonigròs, promogudes per una societat del regidor Ramón Codina, han presentat un escrit a l’Ajuntament acusant aquest regidor de perjudicar-los mitjançant "la manipulació del POUM". Miquel Colom, l’advocat del col•lectiu de perjudicats ha realitzat “una investigació econòmica de l’operació mitjançant l’estudi de les transaccions inscrites al Registre de la Propietat, que revela l’obtenció per la societat del regidor Codina, en plena crisi immobiliària, d’un benefici net d’1.443.974,96 euros”, segons explica el mateix advocat en una nota.

Els veïns consideren que part d’aquest benefici s’ha obtingut “de forma fraudulenta”, mitjançant la modificació del traçat de la línia divisòria que constituïa antigament el límit de separació entre les seves finques i la urbanització del regidor. “A causa d’aquesta manipulació la societat del regidor s’ha estalviat 202.423,65 de costos d’urbanització que l’Ajuntament ara pretén repercutir als denunciants”, afegeix Colom.

Les acusacions no s’aturen aquí. “Un altre efecte pervers de la manipulació denunciada és l’aspecte tercermundista del paisatge urbà resultant que ja ha començat a ocasionar nombroses molèsties als afectats, per les dificultats d’accés a les seves finques i per l’aigua d’escorrentia, que va a parar directament a les seves parcel•les, car l’Ajuntament també ha eximit la societat del regidor de construir la xarxa separativa d’aigües pluvials”, continua la nota.

Els veïns han advertit a l’Ajuntament que iniciaran actuacions penals per aclarir els fets i li demanen que obligui la societat del regidor a urbanitzar al seu càrrec exclusiu els mitjos vials que ha deixat sense urbanitzar.

(Del diari digital Osona.com, actualitzat el 27/03/2011)

Benvolguts amics i amigues:
Escrit que acabo de rebre i que molt em plau en reenviar-vos, ja que el mateix confirma "fehacientemente", que els meus escrits anteriors, sobre les fins ara, deplorables actuacions municipals del Regidor per Cantonigrós en Ramón Codina, sembla que tenien una bona base de fonament. Per cert que el Alcalde de L'Esquirol en Josep Mas, també en resulta esquitxat i no crec que en resulti gaire galdós, per l'actuació del seu habitual col·laborador mutu, en les votacions al seu favor en el Ajuntament

Ben cordialment
PERE PI CABANES

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada