divendres, 1 de juliol del 2011

489-ELS DIPUTATS, NO ES GUANYEN EL SOU


Amb motiu del “gran debat anual al Congrés”, hem tornat a contemplar a traves de TV, la deplorable actuació habitual, del 90% dels Diputats,

Ves per on, a la que acaben de parlar....millor dit, de LLEGIR la dècima, -no deuen saber que el nom de Parlament, ve de “parlar” no de “llegir”- les dues primeres espases, com eren Zapatero i Rajoy, a tots els diputats els hi ve de sobte, una necessitat fisiològica –segons diuen ells- i abandonen els seus escons del hemicicle, demostrant una falta total de menyspreu, respecte i educació, envers els propers “oradors” o millor dit, “llegidors” i que no hi tornen fins que tenen de veure que els senyala amb els dits de la ma el seu portaveu, per saber que han de votar. I només per tot això, cobren aquests sous tant astronòmics i tants altres beneficis, que ells mateixos s’han atorgat ?

S’imaginen per un moment, si en una empresa de uns 350 empleats, que de cop i volta, el 90% dels seus empleats abandonessin el seu lloc de treball, pel motiu que fos, que passaria ?. Com a mínim, obrir-los algun expedient.......també alguna suspensió de sou i col•locació o fins i tot, algun acomiadament pels “reincidents” que sempre son els mateixos.

En canvi en el Congrés dels Diputats, des de sempre, fan com Juan Palomo.....”yo me lo guiso, yo me lo como”. Per què ningú, ni el seu president, el senyor Bono, tant primmirat en moltes altres coses, s’atreveixi a posar-hi ma i posar “firmes” a tota aquesta colla de “baliga-balagues” per la seva manca de responsabilitat i compliment dels seus deures, com es només estar assegut al seu ascó, doncs ja es deia des de fa molts anys, que un ha de sortir de casa....... “cagat i pixat”.

PERE PI CABANES
Sant Hipòlit de Voltregà

Aquest escrit ha sortit publicat al setmanari REVISTA DEL VALLÈS de Granollers, el 29 de juliol del 2011 i al setmanari "MÉS" de Vic el 15/11/2011

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada