dimarts, 11 d’octubre del 2011

528-SENSE PAGA


El sr. Mas decideix treure als alts càrrecs de la Generalitat la paga extra de Nadal, estalviant així1,8 milions d’euros. Bé, és un gest. Encara que més simbòlic i de cara a la galeria que altra cosa. Estic segur que la majoria dels catalans agrairíem millor l’aplicació de mesures molt més eficaces de cara a l’estalvi, com per exemple les tres següents, encara que n'hi ha moltes més:

1-Tancar les famoses Oficines d’Informació a l’estranger, popularment conegudes com “ambaixades”, el cost de les quals, encara que és un secret gelosament guardat (i les despeses dels organismes oficials haurien de ser públiques i transparents), s’estima en un mínim de 15 milions d’euros anuals.

2-Suprimir el càrrec i, per tant, les despeses corresponents, d’expresident de la Generalitat, cosa que ja ha fet Extremadura, deixant sense el seu despatx de 300 metres quadrats, secretària, xofer, cotxe oficial i demés, al sr. Rodríguez Ibarra, únic expresident en aquelles terres. Quant ens costen a nosaltres?

3-Tancar instal•lacions civils deficitàries, com per exemple, aquells aeroports on, perquè hi vagin línies aèries com Ryanair, a sobre la Generalitat els ha de pagar milions d’euros anuals, de dubtosa recuperació.

Amb aquestes accions, i algunes més que no detallo per manca d’espai, segurament no caldria acomiadar metges i mestres, suprimir CAP, tancar sales d’operacions dels hospitals...ni apujar l’aigua.

Jordi Pi Solsona
Barcelona

Aquest escrit ha sortit publicat, amb mínims retocs, al diari LA VANGUARDIA el 10/10/2011.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada