dimecres, 12 d’octubre del 2011

529-MARIUS CAROL, DEFENSOR DE CAUSES PERDUDES ?


Fa molts d’anys que en un programa de TV3, junt amb en Jordi Tardà, varem deixar a l’alçada de les potes dels cavalls, al aleshores porter del Barcelona en Busquets, el noi de Ciutat Badia, per què segons ells.....era un “porter sense mans”. Ara resulta que actualment, tots els bons porters hi juguen quasi sense mans, però en aquest cas es varen descuidar de dir que malgrat aquest “gros” defecte, li feien menys gols que no pas l’anterior, en Zubizarreta.

Ara el 3 d’octubre, surt defensant la tesis del Dr.Broggi, de que s’ha d’acabar això de que “els medicament surtin de franc”, quan tots sabem que el que no es paga en dinars es paga en berenades, com jo li demostrava en un escrit meu..

I avui dia 12, defensant les acusacions d’en Bojan, per què no el feia jugar, el que aprofita per criticar a Guardiola. Seria curiós saber com se ho faria el senyor Carol, si fos entrenador del Barça i volés fer jugar a Bojan.....A qui trauria......? a Pedro.....? a Villla?.....a Messi....? O no jugava per què no estava aleshores ni ara, a l‘altura d’aquests tres ? i a l’equip resulta que només hi poden jugar onze jugadors.

PERE PI CABANES
Sant Hipòlit de Voltregà

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada