diumenge, 16 d’octubre del 2011

530-L'ESTAT VA FOTRE MA A LA CAIXA DE LES PENSIONS



Segons confessa a la premsa d’avui dia 15, la senyora Salgado, Vicepresidenta del govern del PSOE, va agafar “prestada” la quantitat de 3.567 milions d'euros de la caixa de la Seguretat Social, per a "tapar forats" del dèficit espanyol (imposat pels alemanys i no discutit). Llegeixin:

"...La vicepresidenta Elena Salgado procederá a la devolución a la Seguridad Social del crédito de 3.567 millones de euros que ésta le prestó en el 2010 para cubrir los desajustes de tesorería del servicio público de empleo. Este dinero ya fue contabilizado el año pasado como déficit de la Seguridad Social."

Així ara ja sabem el per què aquest any als pensionistes ens van congelar les pensions, passant-se pel replà de l’escala, el Pacte de Toledo, signat el seu dia tant per tots els partits polítics amb representació parlamentaria, com per les Centrals Sindicals, amb el govern.

Sembla que seria de justícia que si ara han tornat els diners, es podrien aprofitar per anul•lar aquesta injusta congelació i posar-nos al dia d’acord amb l’Index de Preus al Consum d’aquest any que el setembre ja estem al 3,10 % d’inflació, el que demostra que les pensions aquest any han perdut poder adquisitiu.

Ara el que no entenc, com el govern ha pogut fer aquesta martingala, ja que segons el PP havia assegurat, que s’havia deixat la legislació sobre aquest compte de reserva de les pensions, de manera tal, que mai ningú legalment hi podés posar ma, referint-se precisament al PSOE, però està ven vist el que deia el meu avi.....feta la llei, feta la trampa.

PERE PI CABANES
Sant Hipòlit de Voltregà

Aquest escrit ha sortit publicat a la revista setmanal MÉS de Vic, el 2/11/2011, i també al setmanari de Granollers "VALLÈS" el 9/12/2011.

1 comentari:

  1. L'estat i altres institucions i entitats han allargat més el braç que la maniga, cosa que suposa un bony tant gran que trigarem anys en aixugar.

    ResponElimina