dimecres, 21 de desembre del 2011

549-RAJOY ENS APUJA LES PENSIONS......, ARTUR MAS ENS LES RETALLA


Com aquest bon senyor, te la barra de fer pagar als jubilats, un euro per recepta. Segur que passarà a l’historia com ”El President de les retallades” i tot per què sap que els jubilats som gent d’ordre.....no fem vagues, no organitzem cassolades, no cremem neumàtics a les carreteres, no tallem vies de circulació........A veure si al final haurem marxat del foc, amb els del “Tristpartit” i ens haurem “fotut” a les brases, ja que sembla que tothom es veu amb cor de buscar-nos les pessigolles.

Sap senyor Mas, que els jubilats som els únics espanyols que paguem l’IRPF dues vegades ?. Jo no he estat ni seré mai franquista, però en temps del dictador Franco, les pensions estaven absentes d‘aquest impost, per què les mateixes provenen de unes cotitzacions, quins imports utilitzats, ja han pagat aquest impost i l’Estat amb les pensions ens retorna, cada mes, com si hagués estat una guardiola, el que ja hem pagat.

”Gaudim” de la democràcia i lo primer que se li acudeix a un impresentable Ministre d’Hisenda, com era en Francisco Fernández Ordóñez, qepr, però un penques, que havia jurat els “Principios Fundamentales del Movimiento”, al “gaudir” de càrrecs de alta responsabilitat duran el règim franquista, va ser ministre amb el govern d’Adolfo Suáres, a on era el “topo” que tenien a dins d’ell els del PSOE i finalment va ser ministre de Felipe Gonzalez, segurament per pagar-li “los servicios prestados”...... o sigui un veritable “transfuga” i un any que com ara, els números del pressupost anual no li quadraven i de forma “provisional”, segons ell va assegurar, va fer deduir, un altre cop l’impost del IRPF a les pensions i ja sabem que a Espanya, les coses provisionals, sempre, es converteixen en definitives, sobretot si van contra el ciutadà de a peu.

Sap quan se’m queden els de l‘Agencia Tributaria de la meva pensió ??, doncs “només” un 17%, sap quan vaig tributar l’any 2.010 per aquest concepte ?? 5.446,72 euros. Sap a quan pugen les medecines, segons la llista que la metgessa de capçalera m’ha facilitat, que puc arribar a necessitar duran tot l’any , 578,99 euros ...-poc negoci fareu a les meves costelles-... o sigui que miri si me’n queden encara d’euros al meu favor i vostè encara s’atreveix a fer-me pagar un euro per recepta. Si no hi han calés per tot, com vostès asseguren, per què no anul•len de una vegada, totes les ambaixades que ens costen una milionada i que jo ja he demostrat sobradament fa temps, que no servien per res, salvo per suplir el seu ego.......per què no es rebaixen els seus suculents sous, per què hem de mantenir a ”cuerpo” de Rei, als expresidents de la Generalitat, amb les seves exorbitants pensions vitalícies, els seus despatxos en zones privilegiades, les seves secretaries, els seus escoltes, els seus cotxes amb els corresponents conductors i tot per què....per què han estat Presidents de la Generalitat ??, gaudint d’uns sous que molts mai arribarem ni a somniar ??. Ningú els va obligar a presentar-se per aquest càrrec tant apetitós i un cop acabat el seu mandat, haurien de tornar a la vida civil, com hem fet tots, desprès d’haver treballat tota la vida fins a la jubilació i jo a més a més, vaig ser dels que per la maleïda guerra incivil, varem fer 8 anys de vida militar que mai arribaré a sentir-me compensat. Ara només en son quatre d’expresidents ......quans en seran d’aquí 25 anys...?? QUI PODRÀ AGUANTAR TANTA DISBAUXA.......DONCS SEGURAMENT NOSALTRES, AMB L’EURO DE CADA RECEPTA ? O sigui.......la xocolata del lloro !

PERE PI CABANES
Sant Hipòlit de Voltregà

Aquest escrit ha sortit publicat, "una mica" estractat al diari de Barcelona ARA el 25/12/2011. I també a la revista setmanal MÉS de Vic el 28/12/2011.

1 comentari:

  1. Hola Pere
    Vaig llegir un escrit teu per casualitat ...
    Nomes voldria felicitar-te per aquest escrits reivindicatius i reals. Enhorabona, perquè quant les coses es fan ben fetes també s’ha de dir.
    Salutacions Joaquim Gil

    ResponElimina