dissabte, 7 d’abril del 2012

589-UNA FRASE D'ANTONI GAUDÍ, PARTIDARI DE L'INDEPENDENTISME



Una cita d'Antoni Gaudí que, recordem-ho, era independentista:

“Els castellans atribueixen al fatalisme que s'enfonsi la hisenda pública o es perdin les colònies. Tenen un concepte equivocadíssim de l'administració. No cultiven la riquesa, no la fomenten, com els catalans, sinó que l'exploten, la dilapiden. Ells veuen com es disminueix el tresor públic, però no suprimeixen "las carrozas”"

(Antoni Gaudí)


RESPOSTA OBLIGADA:

Pobre Gaudí, si hagués viscut avui dia! Ell no va coneixer en el seu temps a polítics catalans en acció, com els del "Tripartit" amb les seves disbauxes econòmiques, ni als de CIU amb l'obsessió de les "ambaixades", o de posar l'aigua als catalans a preu d'or a base d'impostos i més impostos, o d'omplir de merda tots els aqüifers de Catalunya amb la vessa incontrolada i permesa dels purins porcins...Fins i tot a Manlleu hi ha una font de la que hi surten ja directament purins!

Catalunya independent? Si han de manar qualsevol dels polítics que ens han manat, o estan manant fins ara, MAI! El dia que surtin uns polítics realment identificats amb els problemes dels catalans i els hi dónin solució, en lloc de crear-ne de nous...llavors ja veurem i opinarem!

Aquest escrit ha sortit publicat a la revista MÉS de Vic el 12-4-2012.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada