diumenge, 20 de maig del 2012

603-SENTENCIA:Mª VICTORIA COLOM CONTRA L’AJUNTAMENT DE L’ESQUIROL

A través de EL 9 NOU del dia 18, ens varem assabentat de la sentencia que el Jutjat Contenciós nº 2 de Barcelona, ha condemnat al Ajuntament de El Esquirol, a indemnitzar amb 60.427 euros, a Mª Victoria Colom, secretaria del Consistori entre 1999 i 2006, per haber-li fet mobbing –assetjament laboral- durant anys.


I per què aixó ho ha de pagar l’Ajuntament ?, el que vol dir que al final els que realment ho pagaran, seran els veïns d’aquesta població, que per cert no hi van tenir “ni arte ni parte”.

Els que realment s’haurien de fer càrrec pecunariament, d’aquesta indemnització, haurien de ser tots els que van aplicar-li aquest mobbing, durant tants i tants anys i que son:

El primer.........l’alcalde, en Josep Antoni Roquer, que va encetar aquest desagradable “formatge” -que ja era la seva especialitat- portar trifulques, només cal recordar com es va resoldre el problema de la Planta de Purins de Sant Martí Sescort, que a la Generalitat ja hi va tenir d’esmerçar primer, uns 300 milions de les antigues pessetes, amb el primer denunciant i 50 milions més, per que dos veïns mès afectats, per tal de que retirensin també, la denuncia contra l’Ajuntament.

I ara ens surt el senyor Pep Mas, amb el seu article d’avui a EL 9 NOU, -continuador de las“putades” que l’Ajuntament havia fet amb la Mª Victoria Colom i que jo ja vaig remoure i denunciar, a través de EL 9 NOU, el 9 de febrer del any 2000, quan encara ni coneixia a la mateixa, però sabia els fets, ja que aleshores jo vivia a Cantonigrós, el que vol dir, que conec el percal- de que gràcies als “recursos” del Ajuntament, habien evitat l’enderroc de la planta de Purins, quan el que realment va evitar l’enderroc, son els 350 milions que es va tenir de gastar la Generalitat, quan tots dos eren de CiU, per tal de que els denuncians, retiressin les querelles. I tinc fotocopia dels documents oficials entre la Generalitat i el primer denunciant, sobre la compra d’aquells barrancs, que mès que una compra, el que realment va ser, va ser un soborn ?.

I ara el senyor Pep Mas es queixa de “la forma grollera que alguns senyor i senyores i entre ells, destaca que va emprar la germana de la Mª Victoria, exalcaldesa de Tossa de Mar”. Ja diuen que cap geperut es veu el gep

I ara senyor Mas, no hi emboliqui a la familia. Ha estat la Mª Victoria, contra l’Ajuntament i ha estat un Jutjat IMPARCIAL qui els ha condemnat i ha estat a base dels testimonis oficials e imparcials que que es varen prestar. I si la familia es va enfrontar al Ajuntament, a principis del any 1980, es per una raó molt sencilla i que jo sempre els hi he retret ?....si els materials per construir la finca que no les hi volien legalitzar i que jo se “off the record”, per què el final la va tenir de legalitzar l’Ajuntament i molt a pesar seu, l’haguessin anat a comprar al magatzem del alcalde d’aquell temps, enlloc d’anar als fabricants, com van fer i jo també, quan varem construir la nostre,.......cap problema. Jo se que a L’Esquirol es va costruir un garatg l’any 1990, que ni es va demanar permís i aixó que els materials varen ser suministrats per l’esmentat alcalde i si convé diré qui son.

Després la trista memòria que tenen del mateix, per part dels parcelistes de La Creu de Balà, jo entre ells.

Tambè, l’alcalde que el va succeir, en Pep Mas, que va continuar amb el mobbing

I finalment tots els regidors d’aquells anys, que a la hora de les votacions, es varen solidaritzar amb totes les mesures presses contra la Mª Victoria. En el que hi va destacar el regidor aleshores, avui dia defenestrat, ja era hora , en Ramón Codina

El que la fa, la de pagar i s’ha d’acabar de un vegada i per totes, amb el deplorable sistema polític, de que tots els promotors de totes les atzagaiades que es produeixen en els càrrrecs publics, sempre s’escapolirsen de les seves responsabilitats, doncs no s’ha vista mai, desde que “gaudim” de la democràcia, que pagui el veritable culpable.

Per cert, que l’ajuntament de l’Esquirol en el darrer ple, ja varen acordar no fer recurç contra la sentencia, el que va motivar que l’exalcalde, en Pep Más, ara a l’oposició i continuador de la atzagaida del mobbing, s’emprenyés i ara ens surt amb que, en dit plé “un grup de veïns del sector Colom de Cantonigrós, va increpar amb especial virulència , els representants de la nostra força política”.......doncs que n’esperava senyor Mas, quan es va saber aquesta sentencia, que encara els hi fessin un altar ? Jo vaig viure 16 anys a Cantonigrós i vaig marxar enfastiguejat que aquest nucli, estés dominat pel •”Clan Codina”, que aquest si que era conegut, en canvi jo mai vaig sentir a parlar del “sector Colom”.

No es queixi senyor Mas, dels contenciosos que va tenir l’Ajuntament i que els va portar l’advocat Miquel Colom, el vostre Primer Tinent d’Alcalde en Montanyà, quan vosté era alcalde, ja es va queixar que L’Esquirol era l’ajuntament que més plets tenia amb els veins i ara ell es dels que manen dins de l’ajuntament actual i vosaltres esteu al final a l’oposició, o sigui que el poble tampoc devia estar massa content amb les vostres actuacions, oi ? Es recorda senyor Mas, quan mès de una vegada li vaig dir, que s’havia equivocat de soci, per tal que vostés tinguesin majoria per governar ?

PERE PI CABANES
San Hipòlit de Voltregà

Aquest escrit ha sortit publicat al bisetmanar EL 9 NOU de Vic el 1/6/2012.
---------------------------------------------------------
From: Jordi

Sent: Friday, May 18, 2012 11:00 PM
To: 'Pere Pi Cabanes'
Subject: RE: SENTENCIA Mª VICTORIA COLOM CONTRA L'AJUNTAMENT DE L'ESQUIROL

Sr. Pere Pi,
Hem permetu la modestia de fer-li arribar un parell de puntuliatzacions:

Quan la Sra. Victoria va rebre el mal tracte, jo era regidor, per tant NO TOTS els regidors van participar en el “mobbing”. Jo vag fer el que bonament vaig poder.

del tema de qui pagara els diners, nosaltres des de l’AACC, demanarem que els diners que primer ha de pagar l’ajuntament, despres aquest els reclami als dos exalcaldes.

Molt bona nit, i endavant amb la feina.

Jordi
---------------------------------------------------------

From: Pere Pi Cabanes

Sent: Friday, May 18, 2012 11:09 PM
To: Jordi
Subject: Re: SENTENCIA Mª VICTORIA COLOM CONTRA L'AJUNTAMENT DE L'ESQUIROL

Sr. Jordi:

Si llegeixes el meu escrit, el tercer d'ultim paragraf ja diu: I finalment tots els regidors d'aquells anys que a l'hora de les votacions, ES VAREN SOLIDARITZAR AMB TOTES LES MESURES PRESES CONTRA LA Mª VICTORIA.

JO JA HO SE, QUE TU NO ERES PAS DE LA COLLA DEL LLANTO

Ben cordialment

PERE
---------------------------------------------------------

From: Jat

Sent: Saturday, May 19, 2012 11:27 AM
To: Pere Pi Cabanes
Subject: RE: Fw: SENTENCIA Mª VICTORIA COLOM CONTRA L'AJUNTAMENT DE L'ESQUIROL

Ok, pero seria bo deixar escrit que malgrat tot hi ha gent correcte a la politica.

Enviado de Samsung Mobile
---------------------------------------------------------

From: Pere Pi Cabanes

Sent: Saturday, May 19, 2012 12:55 PM
To: Jat
Subject: Re: Fw: SENTENCIA Mª VICTORIA COLOM CONTRA L'AJUNTAMENT DE L'ESQUIROL

Benvolgut Jordi:

Ho sento, però per mi a tots els polítics, que n'han fet de la política, una professió,. els tinc a la meva LLISTA NEGRA., logicament, en aquests polítics mai hi he incluit als regidos dels pobles, aquests, la majoria, van de boina fé, menys naturalment, el clan Codina de Cantonigrós i els alcaldes darrers de l'Esquirol.

Dilluns trobaràs a la teva bustia de TRANSFORMAT de Manlleu, fotocopia de la carta que l'any 2000 ja vaig adreçar al Director de EL 9 NOU de Vic, com iniciació d'aquest tema que jo ja coneixia, malgrat que a la que encara no coneixia era a la Mª Victoria i veuràs que a la sentencia, hi han moltes de les vexacions que jo detallo, ja li havia aplicat la toia d'en Roquer, que es el que ho va encetar i que veig que han servit com a base de la defensa dels seus drets.

Per cert una vegada que vaig parlar amb en Roquer, quan jo era Tresorer ? de l'Associació de Veïns de Cantonigrós, sobre els problemes habituals amb els de la "Creu de Balà", com alcalde, li vaig fotre per la cara......"a vosté li agradaria gaire, que el que estant fent a la Mª Victoria ho fesin a una fillla seva" ?.......encara espero la resposta, doncs va fugir per peteneres.

Els que la coneixem, sabem que la Mª Victoria, apart de ser una bona noia, era una eficient secretaria, que es curios, deien que no servia per l'Esquirol i quan al final enfastiguejada va plegar, va ser nombrada pel Consell Comarcal d'Osona, "assessora i controladora" de tots els secretaris de la Comarca. Després quan era secretaria de Sant Pere de Torelló, tot l'ajuntament de CiU i de retruc va rebrer també en Cullell, Conseller de la Generalitat, que va tenir de dimitir, (crec que l'alcalde era cunyat seu) a on van sortir tots enmerdats, menys....la Mª Victoria que es va cansar d'avisar-los que els acords que prenien, no estaven dins de la Llei.

Ben cordialment

PERE

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada