dimarts, 31 de juliol del 2012

625- EUROVEGAS. ¿quins interessos té LLUIS RECODER i quins té CIU?

Com sempre... money, money, money


LA DONA DEL CONSELLER DE TERRITORI, (LLUIS RECODER), JOAN LAPORTA, EL SOGRE DE DURAN I LLEIDA, etc etc són socis d'una empresa propietària d'una part dels terrenys que la Generalitat ofereix a Eurovegas.

Ja comencem a lligar caps! Poc a poc anirà sortint tota la merda i descobrirem que tota la preocupació del govern de CiU pels treballadors catalans aturats, no és més que una gran oportunitat de negocis per alguns, que lamentablement no sóm els ciutadans de Catalunya.

"INFORME TORPEDE" I "EL BARÇA CEDEIX A L'AJUNT DE VILADECANS TERRENYS PROTEGITS A CANVI...".

“PUBLICACIO “DIRECTA 151 9/9/2009 (DE DALT A BAIX)" o buscant "ELS TERRENYS DE ANA MA. LLOBERAS, DONA DE LLUIS RECODER”.

Diuen que la dona del Conseller Recoder Anna Maria Lloberas forma part d'una SA "Hakerson International" i "Grup Imobiliari Casmor i Luidan" que van comprar el 2009 54Ha de terrenys agrícoles a "Can Trabal", Hospitalet , per construir-hi pisos, hotels,,,; També van comprar altres 30ha de "terrenys inservibles" a "Les Filipines", sota l'Autovia de Castelldefels al costat del mar; També van comprar altres 27,8 Ha en la zona "El Remolar" a Viladecans, sota l'autovia de Castelldefels, protegit per la Xarxa Natura 2000 (zona Delta del Llobregat) un dels pocs aiguamolls que queden a Catalunya, on hi volen construir 2.270.000m2 (el Tribunal Suprem de Catalunya s'havia pronunciat abans en contra de la construcció d'un camp de golf).

Altres propietaris de les societats a més de la dona de Recoder són Joan Laporta; Alfons Godall; Joan Franquesa (antic regidor d'urbanisme de l'ajuntament de St. Cugat), Xavier Arbós; J. Manel Soler (ex-director d'ESADE); Josep Alsius (Sogre de A. Duran i Lleida president d’Unió. I hi apareixen altres noms d’intermediaris en les negociacions com Masià Alavedra, Prenafeta... en representació d’uns “grups relacionats amb CIU”.

Toni Garcia, membre de la Plataforma "Salvem la zona de Can Trabal" parla d'un "atemptat ambiental, cultural i històric".

La intenció, previsió, o potser ja realitat: Requalificar tots aquests terrenys protegits per ser "espais naturals, agrícoles", en URBANITZABLES.

Hem vist als mitjans, que el Conseller Recoder i antic alcalde de Sant Cugat, també forma part dels representants de la Generalitat que estan negociant personalment L'EUROVEGAS (que es vol instal•lar en part dels terrenys propietat "Hakerson International" empresa en que participa la seva dona i altra gent relacionada amb CIU).

D’ON HA TRET LA FAMÍLIA RECODER ELS DINERS DE LA SEVA PARTICIPACIÓ EN AQUESTES OPERACIONS ESPECULATIVES, QUE AFECTEN EL MEDI NATURAL I ELS TERRENYS AGRÍCOLES DE LA ZONA DEL BAIX LLOBREGAT?

COM POT SER RECODER EL CONSELLER DE MEDIAMBIENT DE LA GENERALITAT? HEM DE PERMETRE AQUESTA “DOBLE MORAL”?

SORPRENENT? TRIST? JA HI SOM UNA ALTRA VEGADA?. ENS LA TORNARAN A ENGALTAR AMB L’ARGUMENT DE LA NECESSITAT QUE TE CATALUNYA DE GENERAR MÉS ACTIVITAT I NOUS LLOCS DE TREBALL? DISPOSAREM ELS CIUTADANS D’APEU DE LES DADES SOBRE ELS SEUS GUANYS CONSIDERANT QUE MOLTS D'ELLS HAN ESTAT O SON CARRECS PUBLICS VINCULATS A CIU?  ES TRACTA DE L'INICI D'UN ALTRE CAS COM EL DE SANT PERE DE TORELLÓ (1997) AMB L'EX-CONSELLER COLLELL IMPLICAT, PERÒ AQUESTA VEGADA DE MOLTA MÉS ENVERGADURA?

LA FISCALIA NO HO HAURIA D’INVESTIGAR?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada