diumenge, 5 d’agost del 2012

629-L L A D R E S !

L’Agencia Tributaria m’ha retingut l’any 2011 de la meva pensió, la quantitat de 5.714,32 euros, que representen 950.783 de les antigues pessetes.


L’import de les medecines que puc arribar a utilitzar, durant l’any, segons la relació que la meva metgesa de capcelera, ha facilitat a la farmàcia –malgrat que he estat anys i anys només cotitzant i sense costar ni cinc céntims a la Seguretat Social- puja unos 600 i escaig d’euros, que mai arribaré a gastar, doncs son moltes les vegades que deixo d’agafar-los, per què encara no he utilitzat el restant que m’en queden, però per arrodonir dedueixo els 714,32 per la qual cosa han quedat, per les arques del Estat, que avui dia sembla que sigui com un pou sense fons, la quantitat de 5.000 euros que son 831.930 de les antigues pessetes i encara no en tenen prou, que tenen la barra de cobrar-me, un euro per recepte i ara a més a més, pagarem el 10% del import dels medicaments........ aleshores, aquests diners que m’han “fotut”, m’agradaria saber per què realment serviran.........per pagar les sucosses pensions als expresidents i els seus despatxos amb lloguers exhorbitabts i servei, que ells mateixos es van autoconcedir, o les ambaixades de la Generalitat, que jo se positivament, hi ho he demostrat, que no serveixen per res, o les suculents ventatges que els diputats també, s’han autoconcedit.......i no acabaria.......ves si ni han de coses per retallar, abans d’atrevir-se com han fet, amb els pensionistes.

Jo no soc ni he estat mai franquista, però s’ha de reconèxier que d’ençà que “gaudim” de la democràcia, la totalitat de polítics haguts i per conèixer, han demostrat sobradament, que no ni ha ni un, que es pugui aprofitar, doncs TOTS son una colla de ineptes i “pruebas son amores”........ que només han anat a la seva......... no han sabut ni tant sols, “conservar”, les millores socials que ens va deixar el dictador Franco.

Fins i tot diuen que tots els espanyols, som iguals davant la llei, doncs els pensionistes som els únics espanyols que paguem l’impost del IRPF dues vegades, la primera quan cotitzavem, que les cuotes procedien de uns sous que ja havien tributat al seu dia per aquest impost i ara, una altre vegada, desde que “gaudim” de la democràcia, que tornem a tributar pel mateix, doncs aixó va ser un “invent” de quan era ministre d’Hisenda en Francisco Fernández Ordóñez, qepr, amb el govern d’Adolfo Suárez, un any que tampoc els quadraven els comptes, com ara, “provisionalment”, el que vol dir que a Espanya, quan una cosa es provisional, sobretot si es a favor del govern, queda com a definitiu, que ens va tornar a deduir aquest impost de les nostres pensions, cosa que tampoc el dictador mai se hi va atrevir. Tots els partits polítics que ens han manat ho sabem, però cap ha mogut ni un dit, per anular-ho.

El que deia l’escriptor humorista Vizcaino Casas........Viva Franco, con perdón !

PERE PI CABANES
Sant Hipòlit de Voltregà

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada