dimarts, 11 de setembre del 2012

651-LA SEGONA SAMARRETA DEL BARÇA

El Manlleu, el Sant Andreu i el Vilafranca, fa anys que llueixen la senyera en les seves samarretes i la temporada que ve també i com a segona samarreta ho farà el Girona.

Altres equips de la Lliga com son el Valencia, el Llevant, el Betis, el Màlaga o l’Atlétic de Bilbao, al llarg dels darrers anys, també han tingut samarretes que representaven els  colors de les seves terres.........i no ha passat res..

Aquest any que ve, el Barça també ho vol fer i ha escollit els colors  groc i vermell,  però així com el Manlleu per ejemple, tant al davant com el darrera, son exactament les “quatre barres”, la del Barça al ser amb barres mes amples, no es ven be la senyera,  per qué en son tres de vermelles i quatre de groges, però ni hagut prou per què la premsa cavernícola de la meseta, s’hagin llençat com a folls, bramant, que aixó es una PROVOCACIÓ, quan els colors de la bandera espanyola, ves quina casualitat, també es de franges groges i vermelles. Es pot arribar a ser tant incendiari ? 

PERE PI CABANES
Sant Hipòlit de Voltregà

Aquest escrit ha sortit publicat al diari EL PERIÓDICO de Barcelona el 14/9/2012 i al diari de Barcelona EL PUNT AVUI el dia 16/09/2012.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada