dimecres, 26 de setembre del 2012

660-EL SENYOR MAS, NO ES TORNARÀ A PRESENTAR

Com a president de la Generalitat, segons va assegurar el dia 25 al Parlament de Catalunya. I els catalans que li tenim d’agrair ? apart de que serà recordat com el President de les dobles retallades, les que van sortir d’ell i del seu nefast govern i les que ens han vingut  imposades des de  Madrid.  El que cantava en Peret al seu pare........enredant per aquí, enredant per allà.........Sort que el expresident Jordi Pujol ens va assegurar, que mai els catalans pagaríem més impostos que  els altres ciutadans d’Espanya.

I ara ell, després de uns dos anys de president i amb aquest trist currículum d’atzagaiades, formarà part com els altres tres expresidents, que tenen ja la vida assegurada a les nostres costelles, els contribuents. I segur que sempre els hi arribaran els emoluments el dia que toca per què per ells, sempre hi hauran calés.

I d’aquí a 25 anys quans en  tindrem de similars ?........Mare de Déu, Catalunya la podrà aguantar tanta disbauxa ?.......

Recordeu el que va dir el pobre president Companys, quan va proclamar la República Catalana el 6 d’octubre del 1934 ?........”Ara a veure si diran que no soc catalanista”......... i l’endemà ja estava empresonat i al judici li van caure només que 30 anys de presó

Concretant, al senyor Mas li ha tocat la grossa de Nadal, sense ni haver hagut de comprar cap dècim, exactament  com els hi va succeir al seu dia, als seus altres tres antecessors.

PERE PI CABANES
Sant Hipòlit de Voltregà

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada