divendres, 5 d’octubre del 2012

668-CARME, ET TROBAREM A FALTAR

Divendres dia 28 de setembre, se’ns va acomiadar com a Cap del servei del Bibliobús de les Guillaries, la senyora Carme Trabal, ja que ha estat anomenada com a nova Directora de les dues Biblioteques de Torelló, de la que va prendre possessió del seu nou càrrec, el dilluns dia 1 d’0ctubre.

 Jo feia més de 14 anys que la coneixia de quan jo vivia  a Cantonigrós i que vaig continuar al traslladar-me  a Sant Hipòlit en la seva parada del divendres a Vinyoles i puc donar fe del seu tracte afable, cordial  i amable de sempre amb tothom  i que es desfeia per atendre’ns.  Quantes vegades li he demanat un llibre i malgrat que ells no en disposaven, però movia cel i terra, per localitzar-lo i quan arribava ja em deia.......Pere, us he trobat el llibre per el que us vareu interessar........

Tal com dic, els que utilitzem els serveis del Bibliobús la trobarem a faltar i en canvi els que hi hauran sortit guanyant, seran els de Torelló.

Carme, fins a sempre

PERE PI CABANES
Sant Hipòlit de Voltregà

---------------------------------------------------------------------------------
From: Carme Trabal
Sent: Monday, October 08, 2012 8:51 AM
To: Pere Pi
Subject: Re: 668-CARME ET TROBAREM A FALTAR

Grácies, Pere
Una abraçada, 
Carme
---------------------------------------------------------------------------------

Aquest escrit ha sortit publicat el 11/10/2012 al bisetmanari EL 9 NOU i al setmanari OSONA COMARCA, tots dos de Vic. I també a la revista setmanal MÉS de Vic el 16/10/2012.
---------------------------------------------------------------------------------

UN  TITOL  POC  ENCERTAT

Fa dies que vaig redactar un escrit que hi vaig posar per títol........Carme, et trobarem a faltar....i resulta que abans d’acabar de llegir l’escrit, algú ha interpretat  que l’haviem perdut per sempre més, però afortunadament, la Carme, continua “vivita y coleando” , per el que demano perdó per el meu poc encert en haver consignat aquest títol, que es presta a aquestes confusions.

PERE PI CABANES
Sant Hipòlit de Voltregà

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada