dimecres, 17 d’octubre del 2012

682-“REVISTA DEL VALLÈS” DE GRANOLLERS. - ARTUR MAS REGALA 5 MILIONS D'EUROS EN SUBVENCIONS A LA VANGUARDIA.

Del dia 11 d’octubre: “EL PAÏS Informa que va a haver de presentar un ERE. Ho argumenten per la baixada dels ingressos i la difusió. Tots els mitjans de comunicació estan igual, per aixó no deixa de ser sorprenent observar que en els vagons de Renfe hi ha paquets sensers de La Vanguardia  i EL PERIÓDICO en català i a lliure disposició dels usuaris. Vaja, que fan la competencia a les capceleres gratuïtes per deseperació dels kiosquers que també veuen baixar les ventes, per què.....qui va a comprar un diari quan aquests diaris es regalen ?

El fet es que siguin les edicions en català  i no ho son per casualitat: es la tirada SUBVENCIONADA,  que no deixa de ser una cruel ironía més del senyor Mas, quan la Generalitat avisa de que va a retrassar els pagaments dels seus compromisos  per manca de liquiditat”.

Però no ens va vendre el senyor Carles Godó, Conde Godó, editor de La Vanguardia, quan van sortir aquesta edició en català i confirmat per la senyora Pilar Rahola en el seu article diari, que feien tot aquest gran esforç, per lo molt que estimaven el català ?.

Aixó em fa recordar que fa anys, més d’una vegada havia sentit a la senyora Ferrusola, quan el seu marit era el president de la Generalitat, que quan li anunciaven la publicació de alguna mala noticia per Convergéncia, sempre deia.....”Segur que ha sortit a La Vanguardia”.......en canvi resulta que ara fa temps que aquest periòdic no els hi treu pas els seus drapets bruts a CiU.........Por algo será !
PERE PI CABANES
Sant Hipòlit de Voltregà
--------------------------------------------------------------------------------

lunes, 25 de junio de 2012
ARTUR MAS REGALA 5 MILIONS D'EUROS EN SUBVENCIONS A LA VANGUARDIA

Aquest divendres el departament de Presidència ha donat a conèixer les subvencions superiors als 3.000 euros lliurades el 2011. El premi gros, un cop més, se l'ha endut La Vanguardia, amb 5,5 milions d'euros.

Així consta en la resolució PRE/1215/2012. La Generalitat va lliurar 5,5 milions d'euros a l'empresa Cre-a Impressions de Catalunya, SL. per a “ampliar la seva planta d'impressió per a l'edició de La Vanguardia en llengua catalana”. La quantitat es lliura en tres anualitats: 2,3 milions d'euros el 2011, 2,3 milions el 2012 i 900.000 euros el 2013.

Els mitjans del grup Godó, especialment el seu vaixell insígnia, han rebut subvencions públiques de l'Administració autonòmica per un reguitzell de motius ben variats: per motius periodístics empresarials, en concepte de subvenció estructural, per a promocionar el català, per un projectes concrets sense motiu ni justificació més gran que la d'existir, etc.

Desenes d'exemplars de 'La Vanguardia' en català s’ofereixen gratuïtament a la línia Terrassa-Barcelona de Rodalies de Renfe. A això cal sumar les subscripcions que les diferents conselleries autonòmiques, empreses de la Generalitat i diversos organismes signen cada any amb La Vanguardia, i les que es signen entre el grup Godó i una infinitat de municipis. Això també és una forma de subvencionar un mitjà de comunicació.


Sin comentarios.

Aquest escrit ha sortit publicat a la REVISTA DEL VALLÈS de Granollers, el 26/10/2012

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada