dissabte, 1 de desembre del 2012

719-SENYOR RAJOY, VOSTÈ ES UN LLADRE



A part de que també es un embusterot i un poca- vergonya........com s’ha atrevit a robar-nos,  als pensionistes, el que per  llei ens corresponia, o sigui augmentar  les pensions pel 2013, d’acord amb l’IPC del any anterior, tal com varen signar amb el Pacte de Toledo, tots els Partits polítics i Centrals sindicals i entre ells ve hi havia el seu, el PP i no solament ha enredat a tots els que el varen  votar i li varen donar  -degut al seu programa del que no ha complert res de res, de tot el que va prometre- la majoria absoluta, que per mi, aquestes majories, no deixen de ser unes dictadures com les altres i encara sort, que després de unes eleccions en vindran unes altres i vostès, afortunadament,  se’n tornaran a la oposició, de on mai en tenien d’haver sortit.

I per això va criticar tant durament a un altre desgraciat, com va ser l’inefable Rodriguez Zapatero, per una cosa que vostè, per cert, ha fet exactament el mateix i no m’estranya gens ni mica que avui dia tots els espanyols n’estem farts del tot i no ens creiem ja a cap ni un, de tots els polítics de que “gaudim”.

Aleshores, els més de 60 mil milions d’euros, que tenim de reserva al fons per les pensions, que es van aconseguir durant la època de les “vaques grasses”, per preveure les de les “vaques magres”, com es actualment, per que els guarda.......per quan plogui ?  o es que com que estant  invertits amb  Deute Públic, Espanya ja no te ni diners  per tornar-los, però oi que ve ni han  hagut de diners i de sobres, per salvar  a una colla de bancs, que van estafar als seus clients, amb les cèlebres “preferents” ? doncs busqui’ls !

PERE PI CABANES
Sant Hipòlit de Voltregà

Aquest escrit ha sortit publicat al setmanari de Vic REVISTA MÉS el dia 4/12/2012 i també al setmanari de Granollers REVISTA DEL VALLÈS el 28/12/2012.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada