dijous, 10 de gener del 2013

736-CONTINUEM IGUAL......NO NI HA NI UN PAM DE NET !

Sis militars, acusats se quedar-se diners destinats als estudiants. Un jutjat militar de Sevilla processarà, dos coronels, dos comandants, un capitàs i jun sotstinent, per haver-se quedat “presumptament”, durant cinc anys -entre 2004 i 2009- amb 300.000 euros destinats a la manutenció d’estudiants universitaris en una residència sevillana, segons va publicar el dia 5 EL PAÏS. Els militars han estat processats per un delicte contra la Hisenda militar i un altre de deslleialtat, que es penen (tots dos) amb fins a sis anys de presó, segons estipula el Codi Penal Militar.


Això em fa recordar que jo l’any 1941 i procedent de la “zona liberada”, estava fent el servei militar a Tetuan, al 30 Regiment Divisionari d’Artilleria i per part de la tropa, que encara procedia, la majoria, de les lleves que van fer la guerra civil amb els nacionals i que van fer un “plante”, de molt trist record per ells, doncs tant a la hora de dinar com a la de sopar, era un plat d’aigua calenta, bruta, de primer i de segon un insignificant sorell.

Jo aleshores estava destinat a la Caixa del Regiment i recordo perfectament, les importants factures que pagavem cada més, del “peix suministrat”, suposo que simbolicament, ja que a la tropa no ens havia arribat pas mai, gens del mateix i era de domini públic, el que es robava, dels diners destinats per el suministre de ”víveres” per els soldats.

PERE PI CABANES
Sant Hipòlit de Voltregà

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada