dilluns, 25 de febrer del 2013

751-DIPUTATS I SENADORS............UNA TREPA DE IMPRESENTABLES

Ja sabeu una de les darreres atzagaiades a que ens tenen acostumats aquests “pares de la pàtria”, que tenim la desgràcia de “gaudir”, d’ençà que “disfrutem” de la democràcia ?.....ja que per tenir pares així, sempre millor ser orfes.

Una vergonya........El Congrés va rebutjar una Iniciativa Legislativa Popular, en la que 500.000 ciutadans espanyols, havien sol·licitat la eliminació de les mamandurries  que tenen els polítics quan deixen el càrrec i que ells mateixos s’han auto concedit.

Ara que parlem tant de referèndums, per coses que ja sabem, de bell antuvi, que mai aconseguirem,  per que no en fem un altre i per aquest mateix motiu que ara han rebutjat ? Segur que cap polític dels que ens governen, no es tiraran mai pedres a la seva teulada, quan en canvi son ells els que ens recomanen als demès, que ens em d’estrènyer el cinturo....i ells per què no comencen predicant amb  l’exemple ?.

I que han fet ells, apart de fer veure que van a votar, si no que van a esperar que els seu cap de grup amb els dits de una ma, els hi “ordena” que es el que han de votar quan hi ha un ple ? en que....... un llegeix el diari, l’altre que fa burilles, l’altre que telefona, un altre que dormiteja ?  i que fins i tot, fa pocs dies, en van pescar a dos jugant a “marcianitos” o a no se que i un altre que es tallava les ungles ?

A veure si serà veritat  allò de que......... “con Franco vivíamos mejor”........ jo que no soc ni serè mai franquista ?

PERE PI CABANES
Sant Hipòlit de Voltregà

Aquest escrit ha sortit publicat al setmanari de Vic, OSONA COMARCA, el 28/02/2013.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada