dimarts, 12 de març del 2013

755-DE PROFESSIÓ, POLÍTIC PROFESSIONAL.....COMPTE AMB ELLS

O sigui dels que en deien els de la F.A.I....... Política....pels que en vulguin viure.

Diuen que quan un no sap que fer.....el gat pentina.  Doncs a mi més d’una vegada se’m ha encès la bombeta hi he pensat, fent servir la massa encefàlica que..........quan un es vol construir una casa,  necessita inexorablement els serveis  d’un arquitecte i un aparellador –avui dia arquitecte tècnic-. si estàs malalt necessites un metge o doctor . Si vols estudiar, un mestre o catedràtic, si una indústria, un enginyer o perit –avui enginyer tècnic- , si problemes de la dentadura un dentista u odontòleg, i no parlem dels periodistes,  etc. que no acabaríem. Tothom necessita el seu títol universitari per exercir, que els hi estat atorgat un cop aprovades  les proves d’aptitud, ja que avui dia es pot dir que per exercir qualsevol activitat, per insignificant que sigui,  es necessita el títol.

I jo hem pregunto....I els polítics que ens governen i que  ens fan ballar a tots els espanyols, mitjançant la seva arma legal que és el BOE i que en canvi sobre el paper, diuen que han d’entendre de tot i tenen solucions per tots els problemes (?),  però que segurament no saben de res  -ja què, tots sense cap excepció, s’han d’envoltar de centenars d’assessors, que paguem amb els nostres impostos- a quina Universitat han estudiat hi ha aconseguit el títol d’aquesta  assignatura tant difícil com és la de portar una nació, de professió....“polític”....... o tots son autodidactes ?  ja que a la majoria només se’ls coneix o recorda  pel seu desparpajo –o penques- o el seu lèxic barriobajero com per exemple l’exvicepresident  Guerra del PSOE-  o la seva mala educació, tal com es comporten  tant al Congres com al Senat la “trepa” del PP  o  pel seu  pico de oro. –recordin el Felipe González de quan estava a l’oposició-
.           
Dubto de veure mai a l’Universitat l’oferta  per aconseguir la carrera i el títol de POLITIC, ja que aquesta fausta nueva hauria de ser aprovada precisament pels polítics i no els crec tant altruistes ni infantils, que ells mateixos es fessin  l’harakiri  i  al mateix temps es tanquessin per sempre més la  seva  menjadora d’or  actual.

Bernard Shaw va escriure: Los políticos y los pañales  se han de cambiar a menudo.......y por los mismos motivos.

PERE PI CABANES
Sant Hipòlit de Voltregà

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada