diumenge, 23 de juny del 2013

843-E-MAILS D'ARTUR MAS A EN PERE PI. QUAN ESTAVA A L'OPOSICIÓ

 Que ho fa que tots els polítics siguin una trepa de mentiders

Recull d'e-mails enviats per Artur Mas a Pere Pi, quan estava a l'oposició (any 2009):

Benvolgut senyor Pi Cabanes,
Voldria contestar-li la  que m'ha trames adjuntant-me l'escrit que va enviar a La Vanguardia i el que es va publicar, exposant-li el meu parer al respecte.
Pel que fa a l'lmpost de Successions i Donacions, en el programa electoral amb qué ens várem presentar a les darreres eleccions al Parlament de Catalunya ja establiem_que eliminaríem aquest impost.
Iguálment, així ho farem una altra vegada en el proper programa electoral.
Creiem que és un impost injust, que grava sobretot a la classe mitjana i als treballadors d'aquest país. No estimula l'estalvi i, especialment en temps de crisi, ha de ser definitivament suprimit.
Els signes dels temps ens porten a parlar de la seva supressió, ens costa veure a Europa, i a moltes Comunitats Autónomes espanyoles, impostos simjtars. Es tracta d'un compromis electoral nostre, que  estem en la obligaciò de cornplir, i un reclam de moltes institucions.
Estic convencut que aquest impost desaparejxerà. Sempre i quan tinquem els vots , suficients. Aquest és el nostre compromís, com ja ens van comprometre en el darrer programa electoral per a les darreres eleccions catalanes.
Es un compromís molt ciar. Tanmateix, en aquest moment el tripartit no vol eliminar aquest impost, per qüestions ideológiques, com vosté exposa en el seu escrit.. Per tant, ens_ caldran tots els vots póssibles a les properes eleccions per eliminar l’impost.
Molt cordialment,

Artur Mas  President de CiU


Benvolgut,

Hem rebut el seu escrit sobre la llei de successions. Té tota la rao i si nosaltres governem,
ho solucionarem sens falta.

Ben cordialment, 
Jacint Mora, Assessor d'Artur Mas


Asunto:     Re: LE LLEI DE SUCCESSIONS I LES PENQUES DEL TRIPARTIT
Benvolgut senyor Pi Cabanes,
Agraeixo que m'hagi fet arribar aquest article que ha trames a diversos mitjans de comunicaciò. Com vosté sap, continuem demanant en el Parlament de Catalunya l'eliminació de lmpost de Successions; amb el resultat conegut: el tripartit no vol eliminar­lo.
Continuarem insistint i será un compromís ferm de CiU en les properes eleccions catalanes, com ja ho va ser en les passades.

Molt cordialment,
Artur Mas President de CiU



Benvolgut senyor Pi Cabanes,

Agraeixo que m'hagi trames la carta que va publicar, així com el text sencer. Sap que estem totalment d'acord amb vosté i que apostem per eliminar aquest impost. Estigui segur que CiU el suprimirá. Ara bé, necessitem aconseguir els vots suficients per a liderar el proper Govern de Catalunya.
Molt cordialment,

Artur Mas President de CiU


Benvolgut senyor Pi Cabanes,

Volia agraïr-li que m’hagi tramés els tres escrits que li han estat publicats recentment. El desgavell en la gestió de departament d’Interior o la supressiò de l’Impost de Succesions i Donacions són temes amb els que estic d’acord  com vostè ja sap.
Molt cordialment
Artur Mas President de CiU  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada