dijous, 11 de juliol del 2013

857-I MÉS BÁRCENAS

Ja haureu pogut comprovar per TOTS  els diaris d'avui i totes les teles, que les meves prediccions catastrofistes d'aquesta matinada, s'han complert amb escreix ....el merder ja s'ha encetat, ara a veure com ho poden acabar o tapar els del PP, malgrat la seva nota oficial que en concret no diu res......que es el mateix que ens deia en Rajoy, quan va assegurar que ell no havia cobrat mai res amb negre  i  tal  com constava amb la seva Declaraciò de la Renda, com si mai en les mateixes hi consti el que s'hagi pogut cobrar amb negre i que es el mateix que diu la nota del PP .......que la seva comptabilitat oficial era i es correcta........ja es cuiden prou ells de fugir per peteneres per camuflar-ho....EL QUE NO ES CORRECTE !.

Ja ho veus, el meu escrit de la setmana passada, que em varen publicar els de Osona Comarca, s'ajustava completament a la realitat  i quin títol ja deia ...........,ESTAVEM I ESTEM GOVERNATS PER UNA TREPA DE DELINQÜENTS..........

Mentrestant  sopava i com quasi faig sempre, doncs amb  tantes cadenes de TV, en cap foten res que valgui la pena, miro INTERECONOMIA i avui han donat una noticia que segurament que sortirà demà a tots els diaris i crec que serà una bomba informativa per els malparits del PP.

Resulta que en Pedro J. Ramírez, director del diari EL MUNDO, va tenir una entrevista  de quatre hores amb el Bárcenas, abans de que el tanquesin a la presò, preventiva i aquest li va entregar una llista original dels imports que ell  com a Tresorer del PP,  havia anat pagat regularment als capitosts del partit, ja en la època del Aznar i en la mateixa hi surten tots  l'Aznar, en Rajoy,  l'Alvarez Cascos, en Rato, l'Arenas etc en fi tots i ell el que ha fet, doncs es entregar aquesta llista original a la Audiencia Nacional i els de Intereconomia han ensenyat una fotocopia que han dit que era de la mateixa llista i ja preguntaven si tot això no farà tombar del tot al govern del PP.

En fi quedas garrativat de la trepa de delinqüents que tal com deia en el meu darrer escrit, ens han governat i ens governen i es que ja cap partit s'escapa de la colla de lladres i f. de p. que només han entrat a la política per fer- ne un ofici,  en el que no cal pas saber de res  de res ...........  que en canvi està que molt ben pagat.

I ara es veu que comprovaran si aquests imports que han anat cobrant regularment, els van declarar a Hisenda , que si no ho han fet, com es de suposar al ser diner negre, seria l'escandol polític més grandiòs de tota la historia de Espanya.

En fi ja veuren com comença i com acaba. T'en recordes que en Rajoy va jurar solemnement que ell mai havia cobrat res amb negre, com consta a la seva declaraciò de la Renda ? doncs a veure si serà veritat

 molt bona nit  


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada