dimecres, 24 de juliol del 2013

866-UN EXEMPLE A SEGUIR ?

Però que desgraciadament, no el veurem pas mai a Espanya. 

Tret de la premsa......Mark Rutte, el primer ministre d’Holanda, dóna llibertat a les illes caribenyes per abandonar el regne i diu...... “ens truqueu i ho arreglem, si una majoria de la població ho vol”,

Tots recordem els mils i mils de morts de soldats espanyols haguts,  per la mateixa ineficàcia i poca vista futura dels polítics que com ara, aleshores gaudien, desgraciadament,  també els nostres avantpassats, quan les colònies de ultramar es van voler independitzar. Ja no haurien d’haver estat, tots ells........polítics !

Estic segur que tant si ens governi el PP, com si ens governi el PSOE....”que son los mismos perros con los mismos collares”........o ”tanto monta, monta tanto”.....que mai ens faran cap oferta similar als catalans.

I després ens surt el Felipe González i amenaça amb donar-se de baixa del partit.....si en Rubalcaba, es solidaritza amb els del diari EL MUNDO, que per cert tampoc ha estat mai sant de la meva devoció, el Pedro J. Ramírez, però que son els únics que ens han fet saber que el PP està ficat, “suposadament”, dins de la merda fins el coll, com a probables ”corruptes” i ell es veu que ja no es recorda, que un ministre del Interior del seu govern, junt amb un Director General de la Policia i un Director General de la Guàrdia Civil, nombrats tots per ell,  també van ser condemnats a presó, per “corruptes”....o sigui que el que estigui net de culpa..... que tiri la primera pedra.......per què ell es va salvar però només per els pels, de ser el nº 1 dels GAL i que el Jutge Garzón, no el fotés amb el mateix paquet dels altres tres seus col·laboradors, però que al ingressar  a la presó, això si, ell els va acompanyar a dos d’ells, fins a la porta de la presó.......en proba de solidaritat.

PERE PI CABANES
Sant Hipòlit de Voltregà

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada