diumenge, 4 d’agost del 2013

874-EL FMI VOL ENSORRAR A ESPANYA ?

Voleu dir que els pseudo economistes del Fons Monetari Internacional, amb la seva torpe presidenta Christine Lagarde al front, no s’ha begut l’enteniment ? Segur que també, tots ells, deuen ser uns inútils totals com per desgràcia ho son  tots els polítics que fa anys de que “gaudim” a Espanya ?

Els comerços tanquen les seves portes i pleguen i cada dia més, amb motiu de la manca de ventas, doncs amb 4.883.000 de parats i ara aquesta colla de dropus  que insta a Espanya a abaixar un 10% els sous amb dos anys, aleshores qui es el que podrà o es decidirà  anar a comprar mai res a cap tenda.

I el que faltava pel duro........aquesta mateixa “instituciò”, que segur que tots ells cobren de sou el “salari minim interprofesional”, fa una dura crìtica dels “increments insostenibles” de les pensions dels últims anys......quan .Espanya te les pitjors pensions de tot Europa, tret de Grècia i Portugal

Es com aquestes empreses de Santa Perpètua de la Mogoda (Alstom i Donuts-Panrico), que amb el xantatge de que si no deixen abaixar el seu sous als seus treballadors, no podràn aconseguir un contracte “fabulòs”....... segons ells i com també varen fer els de Nissan no fa pas gaires anys.

I els Sindicats que hi pinten amb tot aquest maremagnum ?..........doncs com sempre, res de res............ells només a esperar com cada any, les sucoses subvencions del papa Estat..........sempre que estiguin quiets.

El FMI, contra tot bon seny, prefereix repetir les infames i antisocials mesures alemanyes predicades per la Merkel (tots els diners per als consorcis financers europeus, començant pels alemanys, amb el Bundesbank al front, i res per a reactivar l’economía dels paísos), en lloc de recomanar, com ja fa dos anys que ho fan els Estats Units, aplicar mesures Keynesianes (de probada eficàcia): per, en primer lloc, reactivar l’economía baixant impostos, per a fomentar el consum intern i l’exportació, així com la contractació de personal. L’invent econòmic alemany (mai han estat bons economistes els alemanys) porta a la recessió i la pobresa ¡fantàstic! I no ho dic jo, que ja ho han repetit, a part dels americans, alguns premis Nobel d’economía. Però els alemanys, ells sempre, sense fer cas de ningú, i marxant al pas de l’oca, amb la vista fixa al front, com els cavalls. L’objectíu alemany està clar (dic alemany i no europeu, perquè com ja es veu, Brusel·les està ocupada pels més inútils dels polítics, que s’han tret de sobre els seus països d’orígen i qui els mana és la Merkel directament).

Està clar el que volen: països europeus amb salaris orientals, condicions de treball i socials orientals, amb la qual cosa ja no caldrà als alemanys portar les coses a fabricar a la Xina o a Corea, sinó només als països del sur d’Europa que, innocents ells, s’han deixat enganyar i dominar pels alemanys. ¡Anem bé per anar a Sants!

El rètol de la imatge, traduït, diu:

“FMI + BANC MUNDIAL = Cents de rics i bilions de pobres”

Tenen raó.
 

PERE PI CABANES
Sant Hipòlit de Voltregà

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada