dilluns, 26 d’agost del 2013

883-Felicitem-nos pel gran èxit de l'assaig de la cadena humana d'ahir (23 agost 2013) a Granollers

Pere,  te'ls envio perquè són del teu poble
una forta abraçada
Montse

Gairebé un miler de persones es van agafar les mans ahir a Granollers i van cridar IN- INDE- INDEPENDÈNCIA pels carrers de la ciutat. Després, van acudir a la Porxada i van continuar cridant el lema sota el balcó de l'Ajuntament ben bé deu minuts més.

L'acte va tenir un acabament rodó amb un magnífic recital de poesia a càrrec de l'Òscar Intente.

Ens hem de felicitar tots pel gran èxit assolit!

Quant papanatisme hi ha a les nostres terres! I mentres tant, el sr. Mas reventant-se els nostres calés en ambaixades, cadenes de TV a dojo, agencies catalanes de X, etc. etc. i anant fent fora a la gent dels seus llocs de treball, rebaixant el sou als que es queden i retrinxant els Serveis Socials que havíem assolit en aquest país, abans que ells arribéssin al poder. Perquè "ja sap còm ocupar al personal" fixant la seva atenció en les coses que ell i el seu Club volen, i així s’oblidin dels seus problèmes cotidians REALS! On és aquell "seny català" del que es parlava fa temps? Em sembla que no ha existit mai tal concepte en la realitat. Em recorda allò del “pan y toros” dels temps franquistes, per a entretenir al personal. Una verdadera llàstima... Catalunya camina endarrere, com els crancs.

Si mai Catalunya arriba a ser independent i manen algún d’aquests que ens manen ara, o ens han manat, llavors podreu entendre a què em refereixo.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada