dissabte, 31 d’agost del 2013

888-DONCS QUE ES PENSAVEN ?

Es pot ser tant infantil, que ara un s’extranyi d’això ?. El PP va destruir els discs durs  dels dos ordinadors que feia servir en Bárcenas. Els populars expliquen al jutge que van “formatar” el portàtil per un altre empleat. Ordinadors que segons denuncia de Bárcenas, li van ser robats per el PP

Però algún amb dos dits de front es pot arribar a creure que si dins del disc dur, els del PP, amb el temps que els han tingut al seu poder els ordinadors,  si no hi haguessin trobat dades que els comprometien realment i a fons i que confirmaven “fehacientemente”,  que el que deia en Bárcenas contra els capitostos del PP era veritat, els haurien “dormatat” ? doncs  en aquests  ordinadors  s’asseguren que hi havia informaciò molt important per la causa, a on suposadament hi havia els originals  de la comptabilitat paral·lela del partit, que Bárcenas assegura que va portar durant vint anys. Potser n’hi va haver.........però ja no hi es !

Els del PP justifiquen l’acció, per la llei de Protecciò de Dades......... però quan serà el dia que per fi en Rajoy, com tots els polítics, habidos y por haber, que gaudim a Espanya d’ençà de la democràcia, no es donin compte que els ciutadans de a peu, encara no ens mamem el dit i que ens prenguin per passerells.

I que els impresentables diputats del PP, amb la seva majoria absoluta, que es pitjor que una dictadura, cada vegada amb els seus vots, eviten que el seu president  tingui d’acudir al Congrés a donar explicacions i justificar fets que de cap manera pot justificar. Ells sempre demanen o exigeixen, que es presentin  documents que demostrin que el que els acusa en Bárcenas es veritat, quan tots sabem de sobres, que tot el que es paga amb “negre”, mai no es signa res , ni de cap manera es dona cap rebut.

Es com quan en Rajoy ens va ensenyar la  seva Declaraciò de la Renda, a on no hi declarava pas res cobrat amb “negre”. Però a qui volia enganyar ?. Que em fa d’anys que ja ens afeitem o es que ens prenen per babaus.-

El que jo he dit sempre.......ESTEM GOVERNATS PER UNA TREPA DE DELINQÜENTS........mentre no ens demostrin el contrari.

PERE PI CABANES
Sant Hipòlit de Voltregà



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada