divendres, 20 de setembre del 2013

906-E L SENYOR MAS, ELS TORNA A FOTRE UNA PAGA EXTRA

Per el proper any 2014, a tots els que cobrin la seva nòmina de la Generalitat, o sigui a metges, infermeres, bombers, policia, mestres...etc...i ells els que ens governen, per què no s’aprimen també, però no simbòlicament, les seves nòmines que ells mateixos s’han autoconcedit ?

Senyor Mas i per delegació el senyor Mas-Collell, per què i de una punyetera vegada, enlloc de escanyar als més dèbils, com es norma de la casa amb els seus “ukases”, per què no fa un referèndum també al poble català i que entre altres coses els hi pregunta per exemple, el seu parer de eliminar vostès tota la parafernàlia, com son les ambaixades que sempre he demostrat de que no serveixen per res, els seus “assessors”  i sobretot el que clama el cel......a Sant de que, als expresidents de la Generalitat i del Parlament, un cop han plegat, apart dels seus sumptuosos despatxos i “lo que cuelga” i sempre a càrrec del contribuent, del per què també els hi hem d’abonar una sucosa i exorbitant pensió vitalícia, doncs, quan han plegat, doncs han plegat i cap a caseta a criar panxeta, que segur que per aquests, sempre ni han de diners.

Això es exactament el mateix que vaig sentir que també demanava en Fernández Deu, en el programa “El Gato al Agua” de Intereconomia.

Avui mateix (19/09/2013), a la plana 16 de La Vanguardia diu textualment: “Economía (de la Generalitat) preveu més impostos el 2014, PER A PODER MANTENIR EL NIVELL DE GASTOS del 2013” (el resaltat és meu) És dir, de rebaixar les despeses, res de res (les ambaixades, les televisions, les subvencions a les publicacions en català, les subvencions a les companyíes d’aviació Low-Cost per a que portin borratxos anglesos a Lloret i Salou per a que es posin fins al c.. d’alcohol,...i tantes altres). I aquests són els que volen manar i administrar una Catalunya independent? No s’ha vist pitjors gestors econòmics que els que han passat per la Generalitat. Quàntes coses s’hauríen de canviar a dins de casa, abans de pretendre assolir la independència! I no diem res d’Esquerra Republicana, que ha obligat a en Mas a recuperar l’impost de successions. Quina colla. Si una Catalunya independent ha de viure només a base d’impostos, per la manca d’imaginació dels seus dirigents, anirem ben arreglats! Què fàcil és atracar la butxaca dels ciutadans cada vegada que no els surten els números. Ara, ponen emmascarar i dissimular la seva imperícia i incompetència, donant sempre la culpa a Madrid, que part en té, tampoc ens enganyem. Però, i després, quan també els hi faltin els calés?... que els hi faltaràn, no ho dubteu.

PERE PI CABANES
Sant Hipòlit de Voltregà


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada