dissabte, 12 d’octubre del 2013

923-EL QUE FALTAVA PER EL DURO

Diuen que si el govern d’Espanya fos un circ, que es el que més se hi assembla degut a tots els governs, siguin del color polític que hagin estat i  que per regla general i desgraciadament sempre ne’m gaudit”........ li creixerien els nans......... per què ja deveu saber la darrera atzagaiada, com si portessin “quelcom” a l’espardenya.

L’Estat ha de pagar el cost del tancament de Castor, que puja la esgarrifosa xifra de 1.700 milions d’euros que passaran com a pèrdues del Estat,  el que vol dir en “roman paladino”, que al final això només ho pagarem tots els ciutadans amb els nostres impostos.

I per què aquestes pèrdues, únicament degudes a la ineficàcia e insolvència manifesta  de un ministre capsigrany e inútil total, que va ser el que ho va autoritzar i signar infantilment aquesta possible indemnització, gràcies al murri (marrullero en el idioma del Imperio) del senyor Florentino Pérez, president del Real Madrid, van només a càrrec de ell si no i al mateix temps del president del  Govern, que un dia el va anomenar, malgrat  no estar qualificat per aquest càrrec?, per què es molt còmode ara només dir..........perdonin la disbauxa....... i ell se’n vagi tant fresc, com si l’afer no fos motivat per la seva negligència en decidir que autoritzava i  no anés per ell.

El que jo he dit sempre......tenim els politics que ens mereixen........i fins que no en fem una neteja general, però a fons de tots, per tal de que no quedi cap ni un dels que actualment mantenim en plantilla, no ens en sortirem pas mai més.

PERE PI CABANES
Sant Hipòlit de Voltregà 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada