diumenge, 17 de novembre del 2013

931-QUINA VERGONYA


Montoro i família es queden mil pisos de Bankia a preu de ganga

Montoro e Hijos SA, propietat del ministre d'Hisenda i família, vendrà un lot de vivendes de la nacionalitzada Bankia adquirides per un fons voltor
El banc dolent, conegut oficialment com a Societat de Gestió d'Actius Procedents de la Reestructuració Bancària (Sareb), ha venut recentment un miler d'habitatges de la nacionalitzadaBankia al fons de capital de risc (també anomenats fons voltor)HIG Capital, establert a Miami, per 100 milions d'euros. La immobiliària escollida per HIG per vendre aquest lot de cases, segons informa Diagonalperiodico.net, ha estat Montoro e Hijos SA (Monthisa), propietat del ministre d'Hisenda,Cristobal Montoro.
 L'operació de venda dels 939 habitatges repartits per punts diversos d'Espanya (38 a Catalunya) s'ha tancat per 100 milions d'euros, evidentment per sota del preu del mercat. Per tant, la immobiliària de Montoro té per davant una possibilitat immillorable de realitzar un negoci sucós gràcies a la Sareb, entitat controlada per l'Estat i dependent de la Comissió Europea.
 Fins i tot el diari estatunidenc The Wall Street Journal s'ha fet ressò dels “fortíssims descomptes” aplicats a aquest lot d'habitatges que pertanyia a Bankia, que dos mesos enrere havia estat taxat en 500 milions i ara s'ha venut només per 100. A més, HIG només ha pagat el 51% dels immobles gràcies a un tripijoc financer que manté el 49% dels habitatges en propietat de la Sareb, el que significa que cada casa té un cost mitjà de 51.000 euros. Una autèntica ganga.
 NO PUC EVITARLO.....QUE CABRON


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada