dijous, 21 de novembre del 2013

943-LA DARRERA I MÉS VERGONYOSA DISBAUXA DE LA GENERALITAT

I per no donar-li un qualificatiu més adequat i real al fet i que demostra una vegada més, per quina trepa estem governats a Catalunya.

Sabeu quan ens van costar als catalans la TV3 i Catalunya Radio l’any passat i segons dades de la pròpia Generalitat ?, doncs uns 120 milions d’euros.

En canvi les televisions privades com son Tele 5 o Antena 3, entre d’altres, sempre han produït beneficis als seu accionistes, el que demostra una vegada més, que els nostres polítics son, com sempre han estat i sobretot d’ençà que “gaudim” de la enyorada democràcia, uns molt mals administradors dels cabdals públics. Es la diferència que hi ha entre pagar tu o pagar jo

Ara esgarrifeu-vos, segons els pressupostos per l’any 2014 sabeu quan ens costaran les mateixes ?.........Més de 300 milions d’euros.........i després no hi ha diners per pagar a les farmàcies, als Hospitals concertats, a la Llei de Dependència, etc........ i en canvi per aquestes tristes disbauxes, sempre surten de un lloc o un altre........els hi hauria de caure la cara de vergonya als nostres governants, si es que encara els en hi queda de vergonya, cosa que dubto.

PERE PI CABANES
Sant Hipòlit de Voltregà

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada